-
July 11th, 2013, 14:52
NGinx
با سلام به همه دوستان
من در حد مبتدی هستم و برای راه اندازی وب سایت برای دانلود میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم.
میخواستم بدونم من میتونم برای وب سایتم از دو تا وب سرور آپاچی و NGinx به صورت هم زمان استفاده کنم؟ آخه شنیدم آپاچی برای میزبانی صفحات خوبه و NGinx برای میزبانی دانلود خوبه. و اگر این کارو بخوام بکنم روش کلی به چه صورته؟و چطوری باید دو تاشونو با هم مدیریت کرد؟ آیا تداخلی در فایل ها ایجاد نمیشه؟ برای مثال فایل htaccess باید به صورت آپاچی باشه یا NGinx؟ و سوال بعدی اینکه وب سرور ها با CSM ها چه رابطه ای دارن؟ مثلا میشه رو CMS جوملا از NGinx استفاده کرد؟یا اصلا ربطی نداره؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد. ممنونم اگه جواب بدین.
-
-
July 11th, 2013 14:52
# ADS
-
July 11th, 2013, 15:03
عضو دائم
پاسخ : NGinx
Nginx یک مکمل است که باید با آپاچی استفاده بشود
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2013, 15:10
عضو دائم
پاسخ : NGinx
بله دوست گرامی
nginx بصورت reverse در کنار اپاچی استفاده خواهد شد بطوری که اپاچی درخواست های dynamic و nginx درخواست های static را پردازش خواههند کرد و همین امر باعث کاهش فشار روی آپاچی و در نتیجه افزایش سرعت و کاهش مصرف منابع خواهد گردید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید