سلام.دوستان که تجربه دارن یک سوال داشتم. برای ثبت شرکت هاستینگ باید حتما مدرک داشت؟ چون من دانشجو هستم و تا یکسال دیگه تمام می کنم. چه راهی داره؟
سلام.دوستان که تجربه دارن یک سوال داشتم. برای ثبت شرکت هاستینگ باید حتما مدرک داشت؟ چون من دانشجو هستم و تا یکسال دیگه تمام می کنم. چه راهی داره؟
شما برای ثبت شرکت نیاز به داشتن مدرک لیسانس مربوط به موضوع شرکت دارید
سلام
به سازمان ثبت شرکت ها مراجعه کنید یک نامه از دانشگاه برای ثبت شرکت ها ببرید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
ممنون. حالا مدرک کارشناسی لازمه چون دوست اولی فرمودن لازمه و دومی فرمودن نامه از دانشگاه می شه برد. سوال دیگه برای ثبت شرکت باید محل کار داشته باشیم؟
بله .
باید محل کار داسته باشید و آدرس و شماره تلفن شرکت را ثبت کنید که در روزنامه رسمی شرکت ثبت گردد
اگه بخواید سهامی خاص یا عام باز کنید نیاز به مدرک لیسانس دارید در غیز این صورت برای شرکت با مسئولیت محدود نیازی به مدرک نیست و فقط باید دو نفر یکی به عنوان مدیر عامل و دیگری برای رئیس هیئت مدیره لازمه...
محل کارم اونقدر واجب نیست میتونید ادرس خونتون رو بدید تا وقتی که دفتر تهیه کردید ادرس اونجا رو بدید...بسیاری از همکاران هستند(از جمله بنده) که شرکت ثبت شده دارند ولی تو خونه فعالیت میکنند و منتظر یه موقعیت عالی برای خرید دفتر ثابت برای شرکت هستن...
ممنون از پاسختون دوست عزیز. مدرک باید مرتبط با کامپیوتر باشه؟ مثلا با برق می شه؟ هزینه ثبت شرکت محدود چقدره؟
هرسال باید مالیات پرداخت کنم؟ چقدر مالیات میاد؟
حداقل سن 25 سال ( زیر 25 سال باید متاهل باشید )
کارت پایان خدمت و یا معافیت ( معافیت نباید پزشکی های خاص باشه )
مدرک لیسانس مرتبط با رشته تحصیلی کامپیوتر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)