-
November 15th, 2013, 16:00
مشکل جدی با virtual freer
اسکریپت freer رو نصب کردم و به این ارور در بالای صفحات php برخورد کردم
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/......................./back/newsletter.php on line 10
Warning: Illegal string offset 'body' in /home/......................./back/newsletter.php on line 11
Warning: Illegal string offset 'receipt' in /home/......................./back/newsletter.php on line 12
-
تعداد تشکر ها از tanha70 به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013 16:00
# ADS
-
November 15th, 2013, 16:05
عضو انجمن
پاسخ : مشکل جدی با virtual freer
مشکل خط 10 تا 12 فایل newsletter هست.
اگر خواستید براتون با هزینه کم درست میکنیم.
موفق و موید باشید...
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 16:05
ممنون دوست عزیز
ولی میخوام بدونم مشکل از کجاست...
-
-
November 15th, 2013, 16:08
عضو انجمن
فایل مذکور رو باز کنید و دوتا بالا تر خط ها و پایینتر اونها رو اینجا بزارید ببینم چشه
-
-
November 15th, 2013, 16:13

نوشته اصلی توسط
hamedmj
فایل مذکور رو باز کنید و دوتا بالا تر خط ها و پایینتر اونها رو اینجا بزارید ببینم چشه

<?
include '../include/configuration.php';
if (!check_login())//------------------------------------------ چک کردن لاگین بودن ادمین
{
header('location:login.php?action=logout');
exit;
}
$page = 'newsletter';
$data[newsletter_title] = $post[title];
$data[newsletter_body] = $post[body];
$data[newsletter_receipt] = $post[receipt];
if (($request[action] == 'delete') AND (check_newsletter_exist($request[id])))//------------------- حذف خبرنامه
{
//-------------------------------------- حذف کرون جابها
$sql = 'DELETE FROM `newsletter_cron` WHERE `newsletter_cron_newsletter_id` = "'.$request[id].'" LIMIT 1;';
$db->execute($sql);
//-------------------------------------- حذف خبرنامه
$sql = 'DELETE FROM `newsletter` WHERE `newsletter_id` = "'.$request[id].'" LIMIT 1;';
$db->execute($sql);
header('location:?action=list&delete=1');
exit;
}
-
-
November 15th, 2013, 16:30
عضو انجمن
دوست عزیز اسکریپت نصب کردن اونم فریر به کسی که وارد هست خبره ی اینکاره بدید نصب کنید و رفع باگ هم کنه چون چندین باگ های امنیتی داره در غیره اینصورت خودتون نصب کنید تا اخر به مشکلات گوناگونی خواهید بر خورد من 4 ساله استفاده میکنم قلقاشو میدونم اما بهتره به برنامه نویس یا طراح سایت یا تیم های امنیتی بدید ناجام بدند اگر براتون مهم باید هزینه کنید ... اینو بدونید واسه خودتون میگم تنها نصب نیست یکسری کارهایی دارد که منو شما نمیدونیم با هزینه حتما اینجور کارارو انجام بدید مهم هستند..
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 16:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
دوست عزیز اسکریپت نصب کردن اونم فریر به کسی که وارد هست خبره ی اینکاره بدید نصب کنید و رفع باگ هم کنه چون چندین باگ های امنیتی داره در غیره اینصورت خودتون نصب کنید تا اخر به مشکلات گوناگونی خواهید بر خورد من 4 ساله استفاده میکنم قلقاشو میدونم اما بهتره به برنامه نویس یا طراح سایت یا تیم های امنیتی بدید ناجام بدند اگر براتون مهم باید هزینه کنید ... اینو بدونید واسه خودتون میگم تنها نصب نیست یکسری کارهایی دارد که منو شما نمیدونیم با هزینه حتما اینجور کارارو انجام بدید مهم هستند..
مثه همون دوستتون نه ؟
-
-
November 15th, 2013, 16:38
عضو انجمن
خیر دوسته عزیز . بنده هر کاری رو به هرکسی نمیدم . تیم امنیتی و برنامه نویس های حرفه ای کار میکنم انجام میدن من به ایشون راهنمایی کردم چون با عواملاتش اشنام و کار میکنم با این اسکریپت به ایشون یه راهنمایی کلی کردم .
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 21:47
آقا منم همبن مشکل رو دارم روی دوتا هاست نصب کردم ولی روی یکیشون این مشکل هست . روی اکثر صفحات وجود داره .اسکریپت رو از سایت سازنده گرفتم افزونه نصب نکردم فایل اضافی نریختم کلا با اسکریپت کاری نکردم فقط نصب کردم . فکر کنم یه ماژولی از ماژولای سیپنل هاست نیاز باشه؟شما میدونین ؟ مشکل خیلیاست .
-
تعداد تشکر ها از meray به دلیل پست مفید