-
درگاه بانک
سلام. تا به حال در انجمن در مورد درگاه های غیرمستقیم بانکی بحث زیادی شده اما راهنمایی در مورد درگاه های مستقیم بانک ها می خوام. از بین بانک های ملت و پاسارگاد و پارسیان و سامان به نظر شما کدوم مناسبتره؟ یا درگاه بانک دیگری هم هست که مناسب باشه؟
ابتدا قصد داشتم درگاه بانکی ملت و پاسارگاد بگیرم اما دیدم در فروم ها تعریف درگاه بانک سامانم می کنن. لطفا راهنمایی کنید
-
تعداد تشکر ها از hesam95 به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2013 15:22
# ADS
-
پاسخ : درگاه بانک
با سلام دوست عزیز خدمت شما عرض کنم درگاه بانک سامان بابت هر تراکنش اگر اشتباه نکنم 3 درصد کارمزد کسر میکنه ولی درگاه ملت کارمزدی کسر نمیکنه . بانک پاسارگاد رو هم اطلاع ندارم. ولی تا این جا که بانک ملت استفاده کردیم مشکلی نداشته ...
برای اخذ درگاه بانک سامان به لینک
sep.ir و برای درگاه بانک ملت از سایت behpardakht.com می تونید اقدام کنید .
-
تعداد تشکر ها ازmohammad50 به دلیل پست مفید
-
البته درگاه به پرداخت بانک ملت مشکلات زيادی در تسويه حساب ها داشته که بارها درموردش بحث شده تو انجمن های مختلف.
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
از جهان پی استفاده کن بدون کارمزد اگ هم بخواد بگیره در اینده یک درصد میگیره ولی الان چیزی نمیگیره خواستی برو چیز خوبی برا اولین بار دیدم بهترین درگاهو میده مستقیمم هم داره و لی بازم به حساب اونا میره ولی میتونی راحت به حساب خودتون انتقال بدید
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay
طراحی چت روم|فروش هاست|نمایندگی هاست دایرکت ادمین
id yahoo=bartar_host
برتر هاست
-
تعداد تشکر ها ازbartar_host به دلیل پست مفید
-
ممنون از راهنمایی. اما درگاه مستقیم بانک می خوام نه درگاه های غیرمستقیم. واقعا کارمزد می گیره سامان؟ پاسارگاد و پارسیان چطور؟
-
-
عضو دائم
ملت قبلا مشکلاتی داشت که از زمانی که به سیستم شاپرک وصل شده کاملا حل شده است
اگر روی هاست ایران باشید و ملت داشته باشید اطمنان خاطر داشته باشید که ضریب خطا از 100% کمتر از 5% خواهد بود
اکثر دوستانی که مشکل دارن با سرورهای خارج هستش روی سرور ایران هیچگونه مشکلی چه از error -settle و.. نخواهید داشت
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
من درگاه بانک ملت دارم
سرورم هم داخل ایرانه تا حالا هیچ مشکلی هم نداشتم
فکر کنم الان با هاست خارج هم مشکلی نداره
-
تعداد تشکر ها ازhassan5099 به دلیل پست مفید
-
ممنون. درگاه بانک ملت انتخاب کردم. حالا یک درگاه دیگه هم احتیاج دارم. به نظرتون مناسبترین بین درگاه های دیگه کدومه؟
-
-
درگاه بانک سامان هم درصد داره هم 50 هزارتومان هزینه اولیه
بانک پارسیان پاسارگارد ملت مناسبترینند...
غیر مستقیم قابل اعتماد ترین ها زرین پال هستند و جهان پی
زرین پال 2.5 درصد سود و حداقل 3-4 روز وقفه داره قبل پرداخت.... که البته خوبیش اینه که برخی از خریدهاتو میتونی از همکارات بدون کارمزد بیشتر بخری (کسانی که زرین پال داشته باشند)
به نظرم عالیه و خودم هم فعال کردم(یه مدتی غیر فعال بود) 
گرچه مشتریان ازش استفاده نمیکنند...
http://www.webhostingtalk.ir/member/18475/
با این یوزر در تماس باشید
جهان پی 10 هزار تومان حداقل موجودی واریز داره که به نظرم خیلی مهم نیست.... پیش نمیاد کمتر از ده هزارتومان پول توی حساب جهان پال بمونه معمولاً بالاست پرداخت ها و یا اینکه...
ممکنه برای شما مهم باشه...
حواله بدون کارمزد هست و البته معمولا نهایتا 24 ساعت (ممکنه بره تا یک روز و نیم... خیلی باهاشون کار نکردم که دقیق بدونم بیشتر هم شده یا نه...
شتابی رو 500 تومان کارمزد میگیره بانک... که اونا هم طبعاً کسر میکنند.... (مبلغ باید حداقل 10500 باشه )
زمان پرداخت شتابی فکر نمیکنم بالای 2-3 ساعت باشه.
بدون کارمزد و مطمئن هست.
به نظر من همون ملت عالیه در کل....
ویرایش توسط MR-Vazin : July 2nd, 2013 در ساعت 17:48
دلیل: زرین و جهان
-
تعداد تشکر ها ازMR-Vazin به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2013, 19:28
عضو انجمن
سلام
ملت و پاسارگاد خوبه اما ملت از وقتی به شاپرک وصل شده هنوز پنل نداده که بدونی یک تراکنش واقعا پرداخت شده یا نه.چون قبلا ملت یک سری ارور می داد و درد سر داشت.من از پاسارگاد خیلی راضی هستم.بدون کارمزد و هزینه اولیه.سامان هم خوب هست اما از تراکنش ها 2 درصد کارمزد می گیره
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید