سلام یک سرور از 39 تا 49 از آفر های دیتاشک نیازمندیم اگر کسی سرور کنسلی داره یا میتونه خرید بکنه از این دیتاسنتر یا کد تخفیف داره.. نیازمندیم
سلام یک سرور از 39 تا 49 از آفر های دیتاشک نیازمندیم اگر کسی سرور کنسلی داره یا میتونه خرید بکنه از این دیتاسنتر یا کد تخفیف داره.. نیازمندیم
با سلام
براتون خرید میکنم به دلار روز حواله ای
تاحالا از این دیتاسنتر خرید داشتید ؟ تاپیک فروش دارید توی این انجمن ؟ نرخ روز هم بدید ممنون
اگر از دیتاشک نیاز جدی هست که باید همکارم آفر بدن چون امروز پنل دیتاشک رو داشتن کار می کردن باش
اما اگر آلمان با این شرایط ویژه زیر خواستید در خدمتم
نظرات مشتریان ما را در مورد سرویس ها را در لینک زیر مشاهده نمایید
نظرات مشتریان 98 میزبان
سروری رو بهتون پیشنهاد میدم که به صورت آفر هست به هیچ وجه فکر نکنم سرور با مشخصات فوق هارد بسیار بالا و سی پی یو فوق قوی بتونید به این قیمت پیدا کنید همچنین 5 تا آیپی رایگان هم روی سرور هست و سرور در دیتاسنتر hentzer آلمان می باشد
CPu : CORE I 7 965
Cores / threads : 4 / 8
Freq : 3.2 GHz
Ram : 12 GB
Hard : 4.5 TB SATA3
RAID : 6 Gbps
285 تومان
سفارش از طریق لینک زیر
98Mizban.com | میزبانی وب ، هاست ، دامنه ، سرور
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
حتما دیتاشک باشه یا اینکه ارزونی در اون حد ملاکه؟
هم قیمت هم قبلا داشتم, کار منو راه میندازه این دیتاسنتر
دوست عزیز مطمن هستید میخواید از دیتاشک بگیرید؟؟ به سمت قیمتش نرید ، با کوچکترین ابیوز بار دوم سرور رو کلا ترمینیت میکننباز قیمت پایین OVH هست ، Hetzner هست
![]()
عزیزم من دفعه اولم نیست که سرور میخوام بخرم. میدونم چی دارم میگیرم برای کاری که من میکنم دیتاشک عالیه و راه میندازه
بله درست می فرمایید
دیتاشک برای مجازی سازی اصلا مناسب نیست ولی از طرف پورت قابل قبولی برای راه اندازی سرور هاستینگ یا هاست دانلود داره
ولی پیشنهاد میکنم سرور کنسلی تهیه نفرمایید
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما،
اگر هنوز تهیه نکردید پلان مورد نظرتان را انتخب بفرمایید در نهایت
در یاهو یا از طریق تیکت یا تماس تلفنی با دفتر هماهنگی های لازم رو برای تهیه سرویس
انجام دهید.
ارادتمند![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)