سلام دوستان من میخواستم نظرتون رو بگیرم و ببینم چه نوع سایت هایی و یا فعالیت هایی در اینترنت میتونه کسب رامد تظمینی داشته باشه ! و اگه ممکنه راهکار هایی رو پیشنهاد بدین با سپاس
سلام دوستان من میخواستم نظرتون رو بگیرم و ببینم چه نوع سایت هایی و یا فعالیت هایی در اینترنت میتونه کسب رامد تظمینی داشته باشه ! و اگه ممکنه راهکار هایی رو پیشنهاد بدین با سپاس
سلام..
شما نگاه کنید نیاز مردم توی اینترنت چیه تو همون زمینه کار کن..
یه نگاه به اینده بنداز ببین چیا بعدا تو ایران میاد تو اون زمینه هم کار کن..
ممنون میشم ایده های خوتون رو به اشتراک بزارین . امروزه بیشترین نیاز های کار بران اینترنت داره تعمین میشه و پیدا کردن ایده های جدید کار بسیار سختی هست !
سلام
امروزه شما میتونی از کارت گرافیکتم پول دربیاری.
اگه کارت گرافیک قوی داره بگو تا توضیح بدم.
گرافیک سیستم من gtx 630 هست فکر کنم پاسخ گو باشه !
دوست عزیز ! ابتدا مدت زمان بیشتری رو برای یادگیری ، کسب تجربه و کشف نیازهای کاربران بگذارین سعی کنید حتی الامکان به کاربران سرویس ارائه بدید. منظورم رو حتما متوجه می شین بعد از مطالعه ! نهایتا سعی کنید در هر زمینه ای بهترین باشید. معتمد ، آن تایم با خلق و خوی عالی. لازم می دونم این رو هم بگم سعی کنید هر کاری رو که شروع می کنین با پشتکار و اعتماد به نفس باشه و هیچ وقت کوتاه نیایید. موفق باشید
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
با سلام
نخصص ، تخصص ، تخصص
بعد از تخصص کسب درآمد از طریق وب سایت هایی مانند freelancer.com و..
با تشکر
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
دوستان ممنون میشم بیتر توضیح دهید . بنده میخوام یه سایت بزنم که بازده خوبی داشته باشه و بشه روش سرمایه گزاری کرد و بشه گفت این سایت میگیره و اون سرمایه گزا ری که زوش انجام شده باز میگرده !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)