-
June 16th, 2013, 15:26
اررور عجیب در وردپرس
سلام.
چند روزه تا میخوام یه متن به سایت اضافه کنم یا قالب عوض کنم یا.... این ارور رو میده.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/wwwbitar/public_html/wp-content/themes/Nadin-1/functions.php:1) in /home3/wwwbitar/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 881
حالا جالبیش اینه که کار رو انجام میده ، ولی بعدش یه صفحه سفید میاد که این نوشته رو داره
-
-
June 16th, 2013 15:26
# ADS
-
June 16th, 2013, 16:17
پاسخ : اررور عجیب در وردپرس

نوشته اصلی توسط
shirinsoft
سلام.
چند روزه تا میخوام یه متن به سایت اضافه کنم یا قالب عوض کنم یا.... این ارور رو میده.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/wwwbitar/public_html/wp-content/themes/Nadin-1/functions.php:1) in /home3/wwwbitar/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 881
حالا جالبیش اینه که کار رو انجام میده ، ولی بعدش یه صفحه سفید میاد که این نوشته رو داره
سلام عزیز!
این مشکل برای من هم پیش اومد بعد از اینکه هاست رو منتقل کردم! ولی من مجبور شدم دوباره نصب کنم!
-
-
June 16th, 2013, 16:21
عضو انجمن
این طور که خود خطا گفته در خط 881 فایل pluggable.php این مشکل هست
-
-
June 16th, 2013, 16:26

نوشته اصلی توسط
chaleshtor
این طور که خود خطا گفته در خط 881 فایل pluggable.php این مشکل هست
خسته نباشید
-
-
June 16th, 2013, 16:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dibahost
خسته نباشید

ممنون من خیلی وقتا با این مشکلات برمیخوردم که وقتی به همین فایل مراجعه میکردم و بررسی میکردم فایل رو مشکلم رو حل میکردم و سایتم راحت باز میشد
-
-
June 16th, 2013, 16:45
عضو انجمن
مشکل از فایل فانکشن قالبه به احتمال زیاد
و احتمال دوم از افزونه هایی مثل کیورد لینکر یا ریپلیس کیورد و...
با قالب هایی دیگه هم تست کنین و افزونه هایی که خودتون احتمال میدید مشکل دارنُ پاک کنین
یا حَق
-
-
June 16th, 2013, 20:10
ممنون از همه دوستانم.الان قالب sahifa رو گذاشتم.یه قالب دیگه هم دارم به نام nadin....توی ارور از نادین اسم برده...بنظرم نادین رو پاک کنم حل بشه.نه؟
-
-
June 16th, 2013, 20:35
-
تعداد تشکر ها از SAJJADSAA به دلیل پست مفید