-
February 25th, 2010, 10:37
اشکال در بازگرداندن بک اپ در سایت
با سلام
پنل هاست من دایرکت ادمین هست.
من به دلایل مختلفی تا به حال دو یا سه بار تغییر هاست دادم. در هر بار به راحتی بک اپ تهیه می کردم و به راحتی هم ری استور می شد. در هاست جدید هم تا به حال دو بار این کار رو کردم. دیشب که خواستم اخرین بک اپ سایت قبل رو به هاست جدید منتقل کنم با اشکال زیر مواجه میشم:
Cannot Execute Your Request
Details
File is not of type tar.gz: gzip: stdin: unexpected end of file /bin/tar: Unexpected EOF in archive /bin/tar: Error is not recoverable: exiting now
به نظر میسره در فرمت فایل بک اپ ارور باشه اما فرمت فایل من درست و نامش به طور کامل به شرحه زیره:
backup-Feb-23-2010-1.tar.gz
ضمن اینکه ابتدا دیتا بیس ساخته و منتقل شد و بعد بک اپ خود سایت که اولی موفق ولی دومی(بک اپ سایت) با مشکل مواجه شد.
نمی دونم علت خطا از چیه. دوستان شاید بتونن راهمایی کنند.
-
-
February 25th, 2010 10:37
# ADS
-
February 25th, 2010, 10:49
پاسخ : اشکال در بازگرداندن بک اپ در سایت
تا حالا به همچین مشکلی برنخوردم. اگه دوستان نتونستن کمک کنن مشخصات هاستت رو برام پ.خ کن بعد از ظهر نگاه میکنم ببینم مشکلش چیه (الان یه کم Busyام)
-
-
February 25th, 2010, 11:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mb4088
با سلام
پنل هاست من دایرکت ادمین هست.
من به دلایل مختلفی تا به حال دو یا سه بار تغییر هاست دادم. در هر بار به راحتی بک اپ تهیه می کردم و به راحتی هم ری استور می شد. در هاست جدید هم تا به حال دو بار این کار رو کردم. دیشب که خواستم اخرین بک اپ سایت قبل رو به هاست جدید منتقل کنم با اشکال زیر مواجه میشم:
Cannot Execute Your Request
Details
File is not of type tar.gz: gzip: stdin: unexpected end of file /bin/tar: Unexpected EOF in archive /bin/tar: Error is not recoverable: exiting now
به نظر میسره در فرمت فایل بک اپ ارور باشه اما فرمت فایل من درست و نامش به طور کامل به شرحه زیره:
backup-Feb-23-2010-1.tar.gz
ضمن اینکه ابتدا دیتا بیس ساخته و منتقل شد و بعد بک اپ خود سایت که اولی موفق ولی دومی(بک اپ سایت) با مشکل مواجه شد.
نمی دونم علت خطا از چیه. دوستان شاید بتونن راهمایی کنند.
اون قسمتی که BOLD کردم ، اینجور که میگه ، موجود هست !!! مثل اینکه Restore شده ، شما هر چی هست پاک کن نو پنل ، دوباره Restore کن
ویرایش توسط Roka : February 25th, 2010 در ساعت 11:39
-
-
February 25th, 2010, 14:11
قسمتی که شما بولد کرذدین میگه اکنون خارج بشین.
با این حال من پاک می کنم و مجددا بک رو روی سرور میریزم. هر چی هم در پوشه بک اپ هست پاک می کنم
-
-
February 25th, 2010, 21:30
به مدیر هاست گفتم کلا هاست منو پاک کنه. دیتابیس رو اپ کردم. مجددا فایل بک اپ رو منتقل کردم اما بازم همون ارور.
البته یک چیزی هم هست ولی فکر نکنم ربط داشته باشه. من در سایت قبلی همه تیک ها رو زدم از جمله دی . ان.اس ر. (موقع بک اپ گیری) در واقع فوق بک اپ گرفتم.
اما هاست جدید دی.ان.اسش فرق داره.
ولی فکر نکنم از این باشه. چون دو روزر پیش همین کار رو با بک دو ماه قبل کردم و اپلود شد. اما بک اپ جدید رو منتقل نمی کنه!
-