سلام دوستان
من مدت ها برام سوال هست که هاردهای SSD بهتر اس یا هاردهای Fibre Channel SAN کدومش ! !؟ ؟
با تشکر![]()
سلام دوستان
من مدت ها برام سوال هست که هاردهای SSD بهتر اس یا هاردهای Fibre Channel SAN کدومش ! !؟ ؟
با تشکر![]()
SAN هارد نیست، سرور ذخیره سازی (Storage) هستش که در اون تعدادی هارد با Raid دلخواه وجود دارد.
خوب بیشتر توضیح بدید کدوم بهتره ؟ و اطلاعات روش امنتره ؟ و سرعتش بیشتره ؟!
مثلا من میخوام سایتم راه اندازی کنم موندم روی
Fibre Channel SAN راه ادازی کنم یاSSD
کمک کنید دیگه SSD خیلی معروفه اما اینم میدونم که 2تاشون یه چیزه کاملا متفاوته !
کاربرد سایتم سنگینه تا حدودی
بخاطر بازدید بالا فشار زیاد میاد !
سوال شما حکایت مقایسه سیب و پرتقال هست.
SSD هارد نیست. SSD و HDD دو تا مقوله جدا از هم هستند. تنها شباهتشون اینه که قابلیت ذخیره اطلاعات دارند. مثل CD و فلش مموری.
Fiber Channel یک نوع اتصال هست برای دسترسی به هرگونه جزء در شبکه از طریق لاین فایبر. معمولا برای SAN استفاده میشه از طریق کارت فایبر یا همون Fiber Channel.
حالا بسته به نوع مصرف شما، اگر سایت شما خواندن/ نوشتن زیادی انجام میده بروی حافظه بهتر هست از هارد استفاده کنید. تکنولوژی اتصال یک مقوله جداست که میتونید تصمیم بگیرید.
اگر سایت شما خواندن زیادی داره مثل عمده سایت های دیگه ای که در وب هستند، SSD کیفیت بیشتری بهتون میده.
اگر صرفا یک اسکریپت دارید که موقع بوت باید رو رم لود بشه، فلش مموری بهتره به سرور اصلی وصل کنید که اسکریپت از روی فلش بوت بشه.
هر وسیله ای، استفاده خاص خودش رو داره. باید صرف نظر از سخت افزار، اول ببینید چه کاری قراره انجام بدید. ایده خوبی داشته باشید که درآمد زا باشه، سخت افزار رو باید در آخرین اولویت قرار بدید.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)