سلام...
آقا از صبح دارم کد مینویسم...الان قاطی کردم...هر چی فکر میکنم یادم نمیاد جلوی background-repeat در کد بک گراند چی بنویسم که تصویر در مرکز بمونه.
مثلا no-repeat یدونه میکرد تصویر رو/....چی بود که تصویر در وسط ثابت میموند؟؟؟
سلام...
آقا از صبح دارم کد مینویسم...الان قاطی کردم...هر چی فکر میکنم یادم نمیاد جلوی background-repeat در کد بک گراند چی بنویسم که تصویر در مرکز بمونه.
مثلا no-repeat یدونه میکرد تصویر رو/....چی بود که تصویر در وسط ثابت میموند؟؟؟
background: url(../images/bg.png) no-repeat top center;
و یا
background-position: fixed;
البته من دقیقا متوجه منظورت از وسط ثابت نفهمیدم :دی
اما اطلاعات بیشتر خواستی توی W3school,net می تونی پیدا کنی ! اما تا جاییکه می دونم نیازی نیست ریپیتش کنی :دی
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
نه...ببین وقتی زوم تصویر رو کم میکنم،چند تا پشت هم عکس میفته...
اینو نگاه کن
seetibi,com
آهان برای اینکه این repeat نشه باید به این صورت عمل کنی:
فایل ایندکس:
و توی فایل CSS:کد:<html> <body> <div id="bg"> Under construction </div> </body> </html>
اینجوری یک بکگراند مشکی داری و عکس بکگراندو انداختی توی دایو bg طولشم روی ۹۹۸ پیکسل استاندارد تعریف کردی و Margin: 0 auto; دقیقا در مرکزیت قرارش می ده !کد:body { width: 100%; background: #000; } #bg { background: url(../image/bg.png) no-repeat center; width: 998px; margin: 0 auto; }
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
اگر متوجه نشدین و اطمینان دارید اطلاعات لازم رو پ خ کنین من فیکس کنمرایگان
فردام امتحان دارم تازه![]()
ببخشید دسترسی نمیدم،چون سایت برا خودم نیست.حواهشا ببخشید.
مشکلم حل نشد...این کد مگه برای بک گراند نیست؟؟/
<body background="URL"/>
</body>
حالا اون کد چی بود که تصویر رو در مرکز فیکس میکرد تا اگه با یک مانیتور بزرگ رفتن تو سایت چند تا تصویر کنار هم تکرار نشه...میخوام وسط بمونه
توی head بذارید
ت
عکس را بدین بسازیم اپ کنیم
کد HTML:<style> body{background:url('http://example.org/bg.png') no-repeat center fixed} </style>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)