صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: Vps

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    136
    تشکر شده در
    111 پست

5 Vps

سلام دوستان!
    لطفا آفر ندید !راهنمایی کنید
    میخوایم از وی پی اس فارس - اعضا سرور مجازی تهیه کنیم کسی در این مورد نظری داره؟ از ایشون کسی سرور داره؟ چطوری هست؟پشتیبانیشون؟ کیفیت؟

2. تعداد تشکر ها از dibahost به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید madvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    297
    تشکر تشکر شده 
    554
    تشکر شده در
    410 پست

پیش فرض پاسخ : Vps

این بخش مربوط به نظرسنجی نیست دوست عزیز !!! لطفا در بخش مربوطه درخواست بدید
    فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
    سایت : مــــاد وی پـــی اس
    | یاهو آی دی : vpsmad
    ....:::: www. madvps .ir ::::....

5. تعداد تشکر ها از madvps به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    136
    تشکر شده در
    111 پست

والا بخشی مخصوص اینکار پیدا نکردم! بازم ممنون!

7. تعداد تشکر ها از dibahost به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

9. تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    50 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dibahost نمایش پست ها
    سلام دوستان!
    میخوایم از وی پی اس فارس - اعضا سرور مجازی تهیه کنیم کسی در این مورد نظری داره؟ از ایشون کسی سرور داره؟ چطوری هست؟پشتیبانیشون؟ کیفیت؟
    از کلاغ پرسیدن بچه کی قشنگ تر هست.
    گفت بچه خودم

11. تعداد تشکر ها ازparaserver.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    136
    تشکر شده در
    111 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط paraserver.net نمایش پست ها
    گفت بچه خودم
    داداش گلم نگفتم که هرکی خوبه دستش بالا
    گفتم هرکی از ایشون سرویس داره نظر بده

13. تعداد تشکر ها از dibahost به دلیل پست مفید

عضو انجمن mizbanaval آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dibahost نمایش پست ها
    سلام دوستان!
    سلام
    من تاحالا ازشون نداشتم ولی چند روزی هست تاپیک فروششون رو دنبال میکنم بهتره خودتون کامل تاپیک رو ببینین یک سری ازشون حمایت میکنند یکسری هم شاکین
    انتخاب با شماست ولی دو تا از مشتریان ایشون تو این 3 هفته از ما خرید کردند و درد و دل میکردند و در عوض بعضیا هم راضین و تعریف میکنند
    ارادتمند
    مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
    منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
    تلفن : 02188339415
    ایمیل: info@mizbanaval.com

15. تعداد تشکر ها ازmizbanaval به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    24 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط paraserver.net نمایش پست ها
    گفت بچه خودم
    تو قسمت سوالات بزنین . این قسمت خب برای گرفتن آفر دوستان هست

17. تعداد تشکر ها ازvampire2012 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

ایشون در عمل یک دلال هستند، بر خلاف گفته خودشون ، آنچنان هم سرور ها دستشان نیست، تا الاان که حدود 1 سال سرویس داشتم و اصولا برای مستقیم کردن لینک هام و دانلود از جاهایی مثل گوگل کد و ... داخل وی پی اس و بعد انتقال اون به سیستم خودم استفاده می کردم، 3 بار به طور کامل هر چی داشتم از دست رفت(یک عالمه فایل مستقیم شده قبل از دانلود و ... ) ، هر 3 بار با آب و تاب داستان نوشتند که فلانی دبه کرده و مدارکش هم موجوده و ال و بل و به زودی ارائه میشه و از فلانی شکایت شده و نتیجه شکایت به زودی اعلام میشه ، و یک سرویس جایگزین میدادند و کلی فایل و اطلاعات و زحمت می پرید ( که بعضی فایل ها رو دوباره پیدا می کردم و بعضی هم مهم نبود که رفتند با توجه به قیمت و نوع استفاده من) و بعد از چند روز هم کلا نوشته ها و احبار ایشون پاک میشد ! و به شخصه تا امروز هیچ مدرکی دال بر بدی دیگران، ارائه شده از طرف ایشون ندیدم و یقین دارم مقصر خودشون هستند و حق طرف مقابل رو ندادند و طرف مقابل هم دسترسی ما کاربرها رو بسته و اطلاعاتمون رفته. اینبار با توجه به مدارک موجود هنوز پاک نشده تیکت هام، 1ماه و نیم از سرویسم باقیمونده بود که با بهانه جدید: یک نفر کار خلاف روی سرور انجام داده و شرکت اصلی دسترسی رو بسته و دیگه اینجا رو تمدید نمی کنیم و به زوری برای مدت کوتاه سرویس ها رو باز می کنیم که بک آپ بگیرید در جای جدید و مدارکش هم نشون میدیم، سرویس رو قطع کردند و با وجود بارها تیکت ( باز هم مدارک موجوده ) به بنده اونقدر سرویس ندادند که 1.5 ماه هم تموم شد هیچ، کلا سرویس رو پاک کردند.فعلا که از ایشون در پلیس فتا شکایت کردم، البته ظاهرا هیچ اتفاقی هم نیفتاده و سر و مر گنده می چر خند ! دست برادران فتا درد نکنه که بیشتر از یک ماه هست منتظرم ! انگار نه انگار از همه مهمتر دست مدیریت اینجا درد نکنه که حتی تاپیک مورد شکایت بنده رو هم تایید نکردند و انگار بنده آب در هاون می کوبم !
    ویرایش توسط modj : June 6th, 2013 در ساعت 00:00

19. تعداد تشکر ها ازmodj به دلیل پست مفید

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط modj نمایش پست ها
    ایشون در عمل یک دلال هستند، بر خلاف گفته خودشون ، آنچنان هم سرور ها دستشان نیست، تا الاان که حدود 1 سال سرویس داشتم و اصولا برای مستقیم کردن لینک هام و دانلود از جاهایی مثل گوگل کد و ... داخل وی پی اس و بعد انتقال اون به سیستم خودم استفاده می کردم، 3 بار به طور کامل هر چی داشتم از دست رفت(یک عالمه فایل مستقیم شده قبل از دانلود و ... ) ، هر 3 بار با آب و تاب داستان نوشتند که فلانی دبه کرده و مدارکش هم موجوده و ال و بل و به زودی ارائه میشه و از فلانی شکایت شده و نتیجه شکایت به زودی اعلام میشه ، و یک سرویس جایگزین میدادند و کلی فایل و اطلاعات و زحمت می پرید ( که بعضی فایل ها رو دوباره پیدا می کردم و بعضی هم مهم نبود که رفتند با توجه به قیمت و نوع استفاده من) و بعد از چند روز هم کلا نوشته ها و احبار ایشون پاک میشد ! و به شخصه تا امروز هیچ مدرکی دال بر بدی دیگران، ارائه شده از طرف ایشون ندیدم و یقین دارم مقصر خودشون هستند و حق طرف مقابل رو ندادند و طرف مقابل هم دسترسی ما کاربرها رو بسته و اطلاعاتمون رفته. اینبار با توجه به مدارک موجود هنوز پاک نشده تیکت هام، 1ماه و نیم از سرویسم باقیمونده بود که با بهانه جدید: یک نفر کار خلاف روی سرور انجام داده و شرکت اصلی دسترسی رو بسته و دیگه اینجا رو تمدید نمی کنیم و به زوری برای مدت کوتاه سرویس ها رو باز می کنیم که بک آپ بگیرید در جای جدید و مدارکش هم نشون میدیم، سرویس رو قطع کردند و با وجود بارها تیکت ( باز هم مدارک موجوده ) به بنده اونقدر سرویس ندادند که 1.5 ماه هم تموم شد هیچ، کلا سرویس رو پاک کردند.فعلا که از ایشون در پلیس فتا شکایت کردم، البته ظاهرا هیچ اتفاقی هم نیفتاده و سر و مر گنده می چر خند ! دست برادران فتا درد نکنه که بیشتر از یک ماه هست منتظرم ! انگار نه انگار از همه مهمتر دست مدیریت اینجا درد نکنه که حتی تاپیک مورد شکایت بنده رو هم تایید نکردند و انگار بنده آب در هاون می کوبم !
    دوست عزیز قضاوت نمیخوام بکنم .... اما مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه ....شما که یک بار اطلاعات به این صورت از بین رفت و اهمیت داشت، نباید دوباره دستتون رو زیر ... ایشون قرار میدادید.

همه جای دنیا سرویس دهنده های متفاوتی وجود دارند. اما کاربر بر اساس نیاز خودش باید انتخاب کنه .

یک سری هستند اکانت فروش هستند و هر روز بک آپ کاربرانشون رو میگیرند و فقط ملاک هزینه هست براشون... اما خوب شما اشتباه از خودتون هم هست

21. تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)