همین 4 - 5 سال پیش بود که دومین دات کام 5 هزار تومن بعضیا ثبت میکردن دومین .ir هم 4000 تومن بود ؛ الان دات کام شده 40 هزار تومن ولی .ir تغییر قیمت نداده
علت چیست؟ :D
همین 4 - 5 سال پیش بود که دومین دات کام 5 هزار تومن بعضیا ثبت میکردن دومین .ir هم 4000 تومن بود ؛ الان دات کام شده 40 هزار تومن ولی .ir تغییر قیمت نداده
علت چیست؟ :D
با سلام
چون دامین .com با دلار خریداری میشه و دامین .ir خیر
حالا دامین .com همون 10 دلار فروخته میشه که با قیمت دلار همون دور و بر 40 تومن در میاد
ولی بنده یادم نمیاد .com رو 5 هزارم دیده باشم در بهترین حالت 8-9 هزار بود
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
ir هم قراره از پايان همين ماه حدود 10 15 درصد گرون بشه.
شما اون موقع حتما وبلاگ داری میکردینچون من خودم دومین ثبت کردم از طلاهاست به قیمت 5000 تومان و افراد دیگه ای هم بودن با این دور و بر قیمت
و در این حالت که میری سرکوچه گوجه و هویج بخری 500 تومن نسبت به دیروز افزایش قیمت پیدا کرده میگی چرا ؟ میگن دلار و طلا رفته بالا خب منطقی نیست که دات آی آر افزایش قیمت نداشته باشه![]()
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
منبع: https://www.nic.ir/افزایش قیمت واحد (یونیت)
به اطلاع کلیه کاربران و نمایندگان ایرنیک میرساند که از تاریخ ۱ تیر ۱۳۹۲ قیمت پایه هر واحد از ۷۲،۰۰۰ ریال به ۸۰،۰۰۰ ریال افزایش مییابد. همچنین لازم به ذکر است که کلیه واحدهای باقیمانده در حساب شناسه یا قرارداد کاربران در ساعت ۱۲:۰۰ بامداد ۱ تیر ۱۳۹۲ مجددا باقیمت جدید محاسبه و به حساب شناسه یا قرارداد واریز میگردد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)