با سلام
یکی از سرور مارو دیتاسنتر بسته الان یه اف تی پی داده وی پی اس ها توی کدوم مسیر هستن ؟
چطور میتونم بکاب وی پی اس هارو بکشم بیرون
تا حالا اصلا با این اف تی پی ovh
کار نکردم
با سلام
یکی از سرور مارو دیتاسنتر بسته الان یه اف تی پی داده وی پی اس ها توی کدوم مسیر هستن ؟
چطور میتونم بکاب وی پی اس هارو بکشم بیرون
تا حالا اصلا با این اف تی پی ovh
کار نکردم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
منم همین مشکل رو دارم
یعنی سرورهای شماهم بدون دلیل بسته شده ؟
ایا در پنل خودتون بوده یا از همکارا تهیه کردین ؟
لطفا برام پ خ کنید از کی تهیه کردید و دلیل بسته شدن چی میگن
برای ما که دلیل نمیگن و گفتن فرستادن به بخش ابیوز در حالی که اصلا ابیوزی نداشتیم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام
خیلی سادست!! با wget و با فرمت زیر :
wget ftp://IPADRESS:"FTPPASSWORD"@FTPUSER/cpbackup/daily/yourbackup.tar.gz
یعنی سرورهای 3تا یزور باهم بسته شده ایا از یک شخص تهیه شده بودن یا ازچندین نفر بوده
شایدهم طرح ریزش شروع کرده دیتا سنتر و به کسانی که شک کردن یزور ایرانی هستند سرورهاشون بستن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
ovh کلا به کاربران ایرانی حساس هست و اگر بفهمند که ایرانی هستید حتما شما را می بندن
اینکه جه اطلاعاتی را بردارید به مجازی ساز شما بستگی داره ، که اگر سرور دیگری داشته باشید میتونید با دستورات ftp اطلاعات خود را بردارید
نه از ایرانی بودن نیست
چون سرور دیگه هم داریم و بدون مشکل کار میکنه
اما واقعا نمیتونم بکاب پیدا کنم از این ftp
خواهشادقیقا دوستان بگید چیکار کنم
Ftp از سرور به شما دادند ؟
اگه از سرور هست ، چطور سرور در دسترس هست و فقط به ftp دسترسی دارید ؟ اگه توضیح بدید بهتر میشه راهنماییتون کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)