صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: ارائه سرور های اختصاصی دیتاسنتر OVH کانادا - ارائه سرور های Sold out شده

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

55 ارائه سرور های اختصاصی دیتاسنتر OVH کانادا - ارائه سرور های Sold out شده

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی کاربران وب هاستینگ تالک و واحد فناوری اطلاعات یاس آی تی

تشکر از تمامی کاربرانی که ما را تا این لحظه همیاری نمودند

در این ساعت قصد ارائه پلن های دیتاسنتر بزرگ OVH Canada را داریم. همانطور که میدانید در این لحظه حدود 95 درصد سرور های این دیتاسنتر برای سفارش موجود نمی باشند . (و هیچ ارائه دهند ای در این لحظه توانایی ارائه سرور از این دیتاسنتر را ندارد (مگر شرایط خاص))

با توجه به تعداد بالای کاربرانی که ما پشتیبانی می نماییم در این دیتاسنتر بزرگ ( OVH ) بخش کانادا - طبق صحبت های انجام شده با وجود اینکه همانطور که عرض شد (95 درصد سرور ها در وضعیت Sold Out هستند) به ما توانایی سفارش هر سرور در این لحظه ارائه شده است . و در این لحظه عزیزان هر سروری از دیتاسنتر او وی اچ کانادا بخواهند قابل ارائه میباشند در یاس آی تی

زمان تحویل : طبق صحبت های انجام شده نهایت 48 ساعت زمان نیاز می باشد جهت delivery سرور ها .. ( به غیر از سرور های KS1,KS2)

بنده به یکی از سوالات شرکت های همکار که در این زمینه ها فعالیت می کنند قصد پاسخ گویی دارم : شرکت هایی که (شرکت هایی که وسیع و یا به صورت محدود فعالیت دارند) و در این لحظه دیتاسنتر بهشون سرور ارائه نمیده ممکن هست به دو دلیل باشد :

1 در پرداخت سرور هاشون از اکانت های پی پالی که ماله یک شخص دیگر هست ( اکانت هایی که جدیدا شرکت ها به نام یک فرد دیگر به صورت مجازی میسازند و در صورت لیمیت شدن پی پال شما هیچ حقی بر آن ندارید) اگر از این اکانت ها باشد و مثلا نسبت به اسم مدیر اکانت منیجر او وی اچ فرق داشته باشد همین مورد اعتبار اکانت را کاهش میدهد

2 ممکن است تعداد کاربران فعلی شما کم باشند ( زیر 200 کاربر و 100 کاربر)

عزیزان که این موارد بالا را دارند به احتمال زیاد دیتاسنتر به آن ها تا زمانی که سرور ها از Sold Out خارج نشده اند سروری ارائه نمیدهد)

در این جا بحث این بخش رو هم بستیم و سوالی پاسخ داده نمیشد در این مورد ( که چطوری میشه سرور گرفت (برای شرکت های همکار))

پلن ها طبق موارد ذکر شده ارائه میگردند
    KS1

Technology: Sandy Bridge

CPU: Intel Core i3 2130

Cores / Threads: 2 / 4

Frequency: 3.4GHz+

RAM: 8 GB DDR3

Hard disk: 2x 1TB SATA2

Traffic : 5TB included | هدیه ویژه یاس ای تی پهنای باند نامحدود

قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 174 هزارتومان ماهیانه | توجه این سیستم بیشتر از 3 آی پی نمی توانید سفارش بدهید

گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - سبد خرید

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    KS2

Technology: Sandy Bridge

CPU: Intel Core i5

Cores / Threads: 4/ 4

Frequency: 3.1GHz+

RAM: 8 GB DDR3

Hard disk: 2x 1TB SATA2

Traffic : 5TB included | هدیه ویژه یاس ای تی پهنای باند نامحدود

قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 205 هزارتومان ماهیانه | توجه این سیستم بیشتر از 3 آی پی نمی توانید سفارش بدهید

گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - سبد خرید
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SP1

Technology: Ivy Bridge

CPU: Intel Xeon E3 1245v2

Cores / Threads: 4 / 8

Frequency: 3.4GHz+ / 3.8GHz Turbo Boost

RAM: 32 GB DDR3

Hard disk: 2x 2TB SATA3

Bandwidth: 200 Mbps guaranteed

قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 309 هزارتومان ماهیانه | قیمت پکیج Extended Features نیز میشود 75 هزارتومان ماهیانه

SP2

CPU: Intel Xeon E3 1245v2

Hard disk: 2 x 120GB SSD

قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 327 هزارتومان ماهیانه | قیمت پکیج Extended Features نیز میشود 75 هزارتومان ماهیانه

SP3

CPU: Intel Xeon W3520

Hard disk: 2 x 2TB SATA3 | LSI MegaRAID 9271 6Gbps CacheVault

قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 368 هزارتومان ماهیانه | قیمت پکیج Extended Features نیز میشود 75 هزارتومان ماهیانه

جهت سفارش سرور های دیگر در سایت Yasit.ir عضو شده و تیکت زده و درخواست سرور مورد نظرتان را به بخش پشتیبانی ما اعلام نمایید تا در کمترین زمان به آن پاسخ داده شود

باتقدیم احترام - یاس آی تی

2. تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن hamedmj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    472
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    1,172 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه سرور های اختصاصی دیتاسنتر OVH کانادا - ارائه سرور های Sold out شده

یاسین جان کارش درسته
    Hamed Rashnoo - Young web designer
    -----------------------------------------------------
    Free Web Design - Click Here

5. تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه سرور های اختصاصی دیتاسنتر OVH کانادا - ارائه سرور های Sold out شده

سلام
    من فکر نمی کنم قیمت های شما خیلی خوب باشد
    کسانی هستند با اعتبار بسیار بالا در همین انجمن سرور ks1 را با قیمت 135 الا 140 تومان تحویل می دهند

7. تعداد تشکر ها ازtaie20005 به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taie20005 نمایش پست ها
    سلام
    من فکر نمی کنم قیمت های شما خیلی خوب باشد
    کسانی هستند با اعتبار بسیار بالا در همین انجمن سرور ks1 را با قیمت 135 الا 140 تومان تحویل می دهند

با سلام خب دوست گرامی مشکلی که نیست شما می توانید یک ماه ازشون سرویس بگیرید - متوجه خواهید شد نگران نباشید...

فرق ما با جاهای دیگر این هست که پشتیبانی در دیتاسنتر توی کمتر از نیم ساعت پاسخگویی میکنند + در این لحظ بنده جایی رو نمیشناسم که سرور های Sold out رو توانایی ارائه داشته باشند .. + پشتیبانی 24 ساعته و فنی ما + پنلی که به صورت خارجی ثبت شده است + نعداد بالای ساپورت کاربری ما و امتیازات ویژه ای که حتی الان شما می فرمایید جاهایی هستند که 140 و اینا میدن آیا این رو هم میدن

(Traffic : 5TB included | هدیه ویژه یاس ای تی پهنای باند نامحدود) لطفا یکم دقت کنید توی موارد ذکر شده بعد این موارد رو مطرح بفرمایید

موفق باشید

9. تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    277
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    204 پست

قیمت های شما گرون هستن
    ادم دم دمی مزاجی هستی و سایر موارد
    مهم اینه سن شما بسیار کم هست و نمیشه باهات کار کرد
    همون ۴۰۰تا سروری که ثابت کردی تو پنلت هست هم هنوز تکلیف مدارکش مشخص
    نیست که مدیران باز تاپیک رو پاک کردن و فرستادن اون دنیا بیخودی بدون اینکه کسی از شما جواب درستی بگیره
    الانم بعداز بن شدن امدی دوباره پس اول ۴۰۰تاسرورت رو ثابت کن بعدش بیا تاپیک فروش بزن دوست گرامی دوباره مدیران حق دارن بیان من رو بن کننن ولی ایا میشه صورت مسله حرف حساب رو پاک کرد با این کار که تاپیک ها بیخودی پاک میشن
    ویرایش توسط DUST : October 23rd, 2013 در ساعت 14:25

11. تعداد تشکر ها ازDUST به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DUST نمایش پست ها
    قیمت های شما گرون هستن
    ادم دم دمی مزاجی هستی و سایر موارد
    مهم اینه سن شما بسیار کم هست و نمیشه باهات کار کرد
    همون ۴۰۰تا سروری که ثابت کردی تو پنلت هست هم هنوز تکلیف مدارکش مشخص
    نیست که مدیران باز تاپیک رو پاک کردن و فرستادن اون دنیا بیخودی بدون اینکه کسی از شما جواب درستی بگیره
    الانم بعداز بن شدن امدی دوباره پس اول ۴۰۰تاسرورت رو ثابت کن بعدش بیا تاپیک فروش بزن دوست گرامی دوباره مدیران حق دارن بیان من رو بن کننن ولی ایا میشه صورت مسله حرف حساب رو پاک کرد با این کار که تاپیک ها بیخودی پاک میشن
    داستانی که تعریف کردید رو برای خودتون نگه دارید.... اگر از شرکت های همکار هم هستید این راهش نیست که با خراب کردن یک گروهی که همه تاییدش میکنن بخواین این ترشحات ناقص رو بیان کنید ... اونم بدون هیچ مدرکی

پست شما گزارش گردید تا یکم قوانین رو براتون یاد آوری کنند ....

13. تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    277
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    204 پست

اولا مسله ای که عنوان شد دروغ و دغل نیستن خودتم میدونی
    بعدشم من نه سرور فروشم نه با کسی اینجا دوست و رفیق
    چون تمامی موارد گفته شده ات رو از یکی از ریسلرهات شنیدم
    و یاهوهات رو برام عینا کپی پیست کرده
    من فقط پست ها رو میخونم کاری به کار کسی هم ندارم این ۷ روزم
    کلی گزارش پست خلاف کردم که یک دونش هم بهش رسیدگی نشده
    حالا اگر من بن شم شاید خوب باشه اول به پست ها ی هفت روز من که گزارش کردم رسیدگی شه
    بعدش من رو بن کنننن لااقل می فهممم قانون یک روز درمیون اجرا نمیشه بعدشم هم من
    کارم پشتیانی از شبکه ای هست با شما ها و درگیری هاتون کاری ندارم ولی حرف حساب و بی منطق هم
    تو کتم نمیره وقتی که شما گفتی ۴۰۰تاسرور داری توی پنل های مختلف یا باید ثابت کنی یا بگی دروغ گفتم همین
    چون شما فروشنده ای و اینجا داری فعالیت میکنی ایا الان مدیر بیاد من رو بن کنه مشکل حقه بازی شماها و دروغاتون حل میشه
    اگر که میشه خوب بفرما بن کن من که تجارت و کارم به اینجا بستگی نداره من اینجا فقط یک ناظرم همین درضمن دیگه چیزی نمی نویسم تا
    تاپیکت خراب نشه

15. تعداد تشکر ها ازDUST به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dust نمایش پست ها
    اولا مسله ای که عنوان شد دروغ و دغل نیستن خودتم میدونی
    بعدشم من نه سرور فروشم نه با کسی اینجا دوست و رفیق
    چون تمامی موارد گفته شده ات رو از یکی از ریسلرهات شنیدم
    و یاهوهات رو برام عینا کپی پیست کرده
    من فقط پست ها رو میخونم کاری به کار کسی هم ندارم این ۷ روزم
    کلی گزارش پست خلاف کردم که یک دونش هم بهش رسیدگی نشده
    حالا اگر من بن شم شاید خوب باشه اول به پست ها ی هفت روز من که گزارش کردم رسیدگی شه
    بعدش من رو بن کنننن لااقل می فهممم قانون یک روز درمیون اجرا نمیشه بعدشم هم من
    کارم پشتیانی از شبکه ای هست با شما ها و درگیری هاتون کاری ندارم ولی حرف حساب و بی منطق هم
    تو کتم نمیره وقتی که شما گفتی ۴۰۰تاسرور داری توی پنل های مختلف یا باید ثابت کنی یا بگی دروغ گفتم همین
    چون شما فروشنده ای و اینجا داری فعالیت میکنی ایا الان مدیر بیاد من رو بن کنه مشکل حقه بازی شماها و دروغاتون حل میشه
    اگر که میشه خوب بفرما بن کن من که تجارت و کارم به اینجا بستگی نداره من اینجا فقط یک ناظرم همین درضمن دیگه چیزی نمی نویسم تا
    تاپیکت خراب نشه
    ما که وقت نداریم این داستان رو مطالعه کنیم ! اما فقط یک قسمتش رو دیدم جالب بود برام که بگم ... اگر پستی رو گزارش کردید و رسیدگی نشده ( حالا یا با اکانت های قبلیتون که همه هم ساسپند شده ...) بدونید مشکل از پسته که شما گزارش کردید نبوده مشکل از جنابالی بوده که حتی رد و پاتون توی پست های همکاران ما هم پیدا میشه !!! پاسخی دیگری به شما ارائه نمیشود و منتظر هستیم دوستان در بخش swat به تخلفات شما رسیدگی کنند

17. تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

گزارش فروش سرور ها تا این لحظه (24 ساعت گذشته)

2 عدد سرور sp1

1 عدد سرور ks2

1 عدد سرور mg1

باتقدیم احترام - یاس آی تی

فروش تا زمانی که دیتاسنتر به ما اعلام (فول ظرفیت) را نداده است ادامه دارد - تا این لحظه توانایی خرید سرور های بیشتر را دارا می باشیم - جهت سفارشات خود از سایت یاس آی تی اقدام بفرمایید

19. تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

سلام

1- قبلا در ovh یک پلن وجود داشت با رم 16 .این پلن کلا ارائه نمی شود ؟

2- برای شما مقدور است یا یک شات جزئی ، تعداد بیشتر از 200 سرور موجود در پنلتان را قرار دهید؟

21. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)