سلام
دوستان نیاز فوری به یک وی پی اس دارم ترجیحا دیتاشک نباشه پورت 1 گیگ به بالا حجم زیاد مهم نیست.....
دسترسی به کنسول واسه VMware-viclient میخوام این یک مورد واسم مهمه تا بتونم برنامه های خودم رو نصب کنم........
قیمت مناسب بدین
پست اصلاح شد
سلام
دوستان نیاز فوری به یک وی پی اس دارم ترجیحا دیتاشک نباشه پورت 1 گیگ به بالا حجم زیاد مهم نیست.....
دسترسی به کنسول واسه VMware-viclient میخوام این یک مورد واسم مهمه تا بتونم برنامه های خودم رو نصب کنم........
قیمت مناسب بدین
پست اصلاح شد
ویرایش توسط networkgostar : May 19th, 2013 در ساعت 17:00
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
آمریکا داریم ام دیتاشک متاسفانه البته کیفیت بالاست
پنل رایگان تحت وب هم برای همگی کاربران هست
98Mizban.com | میزبانی وب ، هاست ، دومین ، سرور
با سلام رم یک پهنای باند نامحدود پورت یک
لوکیشن کاندا
ماهانه 35 تومان ماه اول 25 تومن
سبد خرید - میهن ارتباط داده پرداز
منظورت از دسترسی به ماشین مجازی ریموت هست یا کنسول
تحویل کمتر از 2 ساعت
با تشکر
کنسول واسه VMware-viclient
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
در خدمتم
با پورت 100 اختصاصی
http://www.webhostingtalk.ir/f15/80479/
USA/XLHOST
دسترسی vmware ارائه خواهد شد
ویرایش توسط amirizadi : May 19th, 2013 در ساعت 17:17
پست اصلاح شد
رم 1 گیگ پورت 10 از دیتاسنتر با کیفیت رداستیشن میتونیم تقدیم کنیم ماهیانه 35 هزار تومان
زمان تحویل نیم ساعت همراه با دسترسی کنسول
![]()
با سلام
از singlehop امریکا با پورت 1000 درخدمتم
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
دسترسی به VMware-viclient رو میدین؟
قیمت؟
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)