سلام دوستان همیشه یاور من
دوستان من سایت جدیدمونو با قالب جدید بالا آوردم لطفا نظرات سازنده خود را برای من بفرمایید
این سیستم جوملا می باشد و به whmcs متصل می باشد
با تشکر فراوان دوستون دارم
سلام دوستان همیشه یاور من
دوستان من سایت جدیدمونو با قالب جدید بالا آوردم لطفا نظرات سازنده خود را برای من بفرمایید
این سیستم جوملا می باشد و به whmcs متصل می باشد
با تشکر فراوان دوستون دارم
سلام
بین حرف یکم فاصله هست اگر رفع بشه خیلی شکیل تر جلوه می کنه.
تصاویر اسلاید ها هم اصلا" ارتباطی با مبحث هاستینگ ندارن
مخصوصا" موتور سواره و اون دختر خانومه![]()
ویرایش توسط danitfk : May 23rd, 2013 در ساعت 20:21
به دلم نچسبید! فکر کنم بخاطر فونت ها بود و مخصوصا تکه " برخی مشتریان و پروژه ها " که رفتند توی هم!
خوب شده دوست عزیز، از خیلیا بهتره.
ولی مشکلاتی که داره یکیش فونت های قالب هست که اندازه ها رعایت نشده.
مورد دوم اینه که کاش لوگو هم عوض کنید. ایران هاستینگ نام زیبایی هست که اون لوگو خرابش میکنه
مورد آخر هم اینه که بخش ورود به ناحیه کاربری رو کوچیکتر و جمع و جور تر کنید. بالای سایت گوشه سمت راست رو میگم.
موفق باشید
سلام و ممنون
در مورد فونت اگر براتون مقدوره برام یک اسکرین شات بگذارید ؟چون من با فونت b yekan فیس کردم مشکلی ندارم!
در مورد لوگو خواستیم متفاون باشیم مثلا هاست گیتور یا شرکت های خارجی به این گونه لوگو ها روی آوردند ما نیز خواستیم تغییری در هاست ایرانی حداقل از نظر لوگو داده باشیم
در مورد گوشه از قصد این محیط بزرگ نمایش داده می شود که کاربر راحت بتواند ببیند چون بعضی ها لپ تاپ و برخی دیگر PCدارند که نمایش آنها متفاوت می باشد
بازهم تشکر![]()
زیباس !
همین که کپی سایت های دیگه نیست خودش یه طرح جالب به خودی خود میشه .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)