با سلام و خسته نباشید
سرور مجازی با رم 8
هارد بالای 200gig
قدرت سی پی یو بالای 5 طبق جدول
PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
لینوکس سنتوس 6 کنترل پنل دایرکت ادمین
لایسنس دائم دارم خودم
آفر بدید لطفا
با سلام و خسته نباشید
سرور مجازی با رم 8
هارد بالای 200gig
قدرت سی پی یو بالای 5 طبق جدول
PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
لینوکس سنتوس 6 کنترل پنل دایرکت ادمین
لایسنس دائم دارم خودم
آفر بدید لطفا
ویرایش توسط takpar7 : May 13th, 2013 در ساعت 17:27
سلام
با این مشخصات پیشنهاد می شود سرور اختصاصی تهیه کنید
با قیمت مناسب در خدمتم
از طریق یاهو آی دی موجود در امضا با من در تماس باشید
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
از طریق یاهو آی دی موجود در امضا با من در تماس باشید تا شما را راهنمایی کنم
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
سلام
اگه حاضرید هزینه ی خوب بدید من سرویس بهتون میدم بر پایه زیر که کیفیت فوق بالایی داره در صورتی که هزینه ی مناسب بدید بابت سرویسی که انتظار دارید ! :
RAID 10 چیست:
یک ورژن ساده تر از raid0+1 است .اول striping داده ها بین مجموعه دیسک ها و سپس mirroring بین آنها اانجام می شود.دو درایو اول در هر مجموعه mirror هم هستند.دو درایو دوم ،مجموعه دیگر از دیسک ها را تشکیل می دهند که mirror هم هستنداما دادههای strip شده با جفت اول را ذخیره می کنند این یک فرم از ایجاد raidتودرتواست.درایوهای ۱و۲ یک raid1 mirrorهستندودریوهای ۳و۴ یک mirror هستند.این دومجموعه به صورت آرایه strip شده هستند.
مزیت :
-افزایش کارایی
- داده ها کاملاً redundant هستند
در نتیجه یک raid10 می توانددر نتیجه مشترکین دیگر نیازی به از دست دادن اطلاعاتشون ناشی از خرابی هارد دیسک
حتی وقت که دو دیسک خراب شوند،یه کار خود ادامه دهد
نباشند ! و همینطور افزایش چشمگیر سرعت رو تجربه خواهید کرد .تمامی سرورهای هلند به این سخت افزار ارتقا خواهند یافت تا مشترکین از حداکثر سرعت
و کیفیت بهره ببرند
موقعیت سرورها : LeaseWeb هلند می
باشد که از دیتاسنتر های مطرح هلندی می باشد که شبکه ی پرسرعت آن مشهور هست و بر
همگان روشن است .
سخت افزار سرورها به شرح زیر می باشد.
همینطوری که مشاهده می فرمائید تمامی سرورها Dell R510 می باشند دارای
۲ پردازنده فیزیکی ! Intel® Xeon®ProcessorE5504
با اقای معلمی تماس بگیرید: 09199556245
سلام
در صورت تمایل تیکت بزنید تا آفر خاصی رو خدمت شما ارائه کنم
در ضمن نگران مدیریت و یا سایر کارهای سرورتون نباشید
Open New Support Ticket - Tuka Networks, LLC.
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
با سلام
از 0 تا 100 با هزارنویس باشید !
پشتیبانی : 88109322همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی و پاسخگویی درست مهمترین گزینه هست .
جهت خرید ، در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، تیکت ارسال نماید.
ثبت نام نمایید - هزارنویس
از آمریکا
Xls-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel® Xeon® X3350 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
از آلمان
Hetz-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-2600 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
از انگلیس
Reds-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 350 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
ماهانه 120 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 7 روز امکان اعتبار دارد.
- امکان دسترسی به مدیریت سرور از قبیل [ خاموش، روشن، ریستارت، تغییر سیستم عامل، میزان مصرفی رم، پردازنده، هارد و ... ] فراهم است.
- سرورهای مجازی به صورت Self Managed می باشند و مدیریت سرور با مشتری می باشد، در صورتی که تمایل دارید مدیریت سرورها با هزارنویس باشد، این امر شامل هزینه اضافه می شود.
- تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات برعهده مشتری می باشد و امکان ارایه “فضای پشتیبان” توسط ما بصورت جداگانه مهیا می باشد.
- چنانچه مایل باشید سرور مجازی خود را مانیتورینگ نمایید و در هر لحظه از آپتایم آن با خبر باشید و در صورت بروز دان بودن سرور به صورت پیامک یا ایمیل آگاهی پیدا نمایید می توانید از خدمات مانیتورینگ استفاده نمایید.
- سخت افزارهای موجود در مالکیت دیتاسنتر می باشند و فقط تا زمان پرداخت اجاره ماهیانه امکان استفاده از آنها مهیا خواهد بود.
- به دلیل اینکه قیمت های اصلی به دلار، یورو و یا پوند می باشد و ارز دارای ثبات خاصی نمی باشد، لطفا قبل از خرید و تکمیل سفارش برای آگاهی از شرایط و قیمت واقعی به (ریال) با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید. مدت زمان اعتبار قیمت ارائه شده به دلیل قیمت ارز ممکن است متغیر باشد.
- در صورت نیاز به فاکتور و دریافت شرایط، قیمت های ریالی روز با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید.
برای اطلاعات بیشتر تیکت ارسال نمایید، نظرات مشتریان هزارنویس :
میزبانی وب لینوکس، ویندوز [ایران، آمریکا، هلند، انگلیس، آلمان] + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش نمایندگی اختصاصی میزبانی وب لینوکس آلمان (cPanel) + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش نمایندگی اختصاصی میزبانی وب لینوکس انگلیس (دایرکت ادمین) + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی انگلیس با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی آمریکا با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش " هاست دانلود محدود و نامحدود" هلند، ایران، آمریکا، آلمان، انگلیس همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سامانه پنل پیامک هزارنویس + دمو آنلاین + خصوصیات پلن ها + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
شماره تماس شرکت هزارنویس :
88109322
=========================
مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
09125362909
09332354071
مدیر ارشد (آقای رضا احمدی)
09332354073
معاون ارشد ( خانم نیروانا شریف)
09332354072
قدرت سی پی یو که تو پلن های
از آلمان
Hetz-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-2600 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
از انگلیس
Reds-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 350 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
ماهانه 120 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
اختصاصی داده میشه چقدر هستش؟
و اینکه تمام منابع اختصاصی هست
مطمئن هستید منابعتون اختصاصی هست ؟ آخه چطور سروری که 8 گیگ هست میدید 120 یعنی با 80 هزار تومتان ضرر.. من که فکر میکنم کاسه ای زیر نیم کاست باشه
--------------------
الان مطمئن شدم که منابعی که به مشتری میدید کاملا اشتراکی هست . به مشتری اطلاعات غلط ندید ...
ویرایش توسط yahoomail : May 13th, 2013 در ساعت 22:31
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)