-
هاست دانلود ایران سرور
با سلام خدمت استادان
من میخوام از ایران سرور که پنجمین هاست برتر ایرانه پنل چهارم هاست دانلودشونو بگیرم و به من گفتم هر قدر میخوای میتونی آپ کنی حتی قرار داد هم میدن ولی میگن استفاده از منابع سرور نباید از 10 درصد بیشتر باشه به نظرتون 10 درصد برای شروع سایت فیلم کافیه و تا کی میتونیم از این هاست استفاده کنیم؟
میتونین
http://iranserver.com/webhosting/download-host/
-
-
May 16th, 2013 14:55
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : هاست دانلود ایران سرور
دوست من به نظرم 186 تومن ماهیانه برای 10 درصد منابع سرور یکم بالاست,چرا از هاست دل نمیگیری؟
-
-
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tabrizcity
هاس دی ال جمع شد
پیاماتونو چک کنید.
-
-
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز از این کارا نکنید که به اندازه تمام دنیا پیشیمون میشید به محض اینکه 300-400 گیگ هارد پر کنید یا اینکه تعداد دانلود هاتون کمی بالا بره میبندن پس از این کارا نکنید که پشیمون خواهید شد
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
دوست عزیز از این کارا نکنید که به اندازه تمام دنیا پیشیمون میشید به محض اینکه 300-400 گیگ هارد پر کنید یا اینکه تعداد دانلود هاتون کمی بالا بره میبندن پس از این کارا نکنید که پشیمون خواهید شد
به نکته ظریفی اشاره کردید دوست من =d>
-
تعداد تشکر ها از mailgenral به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
تضمین نامه هم میدن
-
-
دوست عزیر 10 درصد سی پی یو برای هاست دانلود یعنی 5 هزار بازدید +دانلود یک فایل 10 مگی (حتی کمتر)... حداقل به 25 درصد سی پی یو نیاز دارید
-
-
عضو دائم
بله قبلا من هم از ایران هاست پرسیدم گفتند مشکلی نیست..اما این قانون رو بزاریم کنار جالبیش اینه پورت سرورشون 100 هست!! یک هاست دانلود به تنهایی شاید حتی پورت 200 رو رد کنه اینا روی پورت 100 هاست دانلود نامحدود میدند!!
دوست گرامی این همه دوستان هستند هاست دانلود میدند..یک تاپیک ایجاد کنید بهتون آفر میدند..
-
-
May 16th, 2013, 18:10
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از ra3ou1 به دلیل پست مفید