-
نیاز به راهنمایی فوری درباره Nginx
با سلام
دوستان من آپاچی نصب هست روی سرورم و سرورم هم لینوکس سی پنل هست.. وی پی اس
من اومدم و یک نسخه انجینکس همراه با آپاچی رو نصب کردم روی سرور ... بعدش با یک مشکلی روبروشدم .. توی یکی از سایت ها که نیوک هست بخش ورود کاربران که میریم صفحه سفید میاد .... انجینکس رو که پاک کردم مشکل حل شد ... دوستان می دونم نیاز به کانفیگی چیزی داره اما فعلا شما یک سری کانفیگ های اولیش رو توضیح بدید که این مشکل حل بشه .. باتشکر
-
-
May 14th, 2013 16:17
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : نیاز به راهنمایی فوری درباره Nginx
سلام
nginx بصورت پیش فرض با php nuke سازگاری نداره دوست عزیز و باید Rewrite های مختص نیوک در nginx نعریف گردد
پیشنهاد بنده استفاده از apache+nginx هستش یعنی نصب nginx در کنار اپاچی هم سرعت بسیار مطلوبی خواهید داشت هم با تمامی اسکریپت ها و mod ها سازگاری خواهد داشت
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-

نوشته اصلی توسط
nginxweb
سلام
nginx بصورت پیش فرض با php nuke سازگاری نداره دوست عزیز و باید Rewrite های مختص نیوک در nginx نعریف گردد
پیشنهاد بنده استفاده از apache+nginx هستش یعنی نصب nginx در کنار اپاچی هم سرعت بسیار مطلوبی خواهید داشت هم با تمامی اسکریپت ها و mod ها سازگاری خواهد داشت
با سلام تشکر اما دوست عزیز بنده منظورم همون apache+nginx بود ... بنده به این شکل نصب کردم و مشکل داشتم ! تکی فقط nginx نصب نکردم ...
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
cluster
با سلام تشکر اما دوست عزیز بنده منظورم همون apache+nginx بود ... بنده به این شکل نصب کردم و مشکل داشتم ! تکی فقط nginx نصب نکردم ...
از چه پلاگینی استفاده کردید برای نصب nginx?
02191300834
-
-

نوشته اصلی توسط
nginxweb
از چه پلاگینی استفاده کردید برای نصب nginx?
بنده از دستورات این سایت نصب کردم
How To: Install NGINX on cPanel the easy way – WHM Security
-
-
عضو دائم
ظاهراه از پلاگین رایگان nginxcp استفاده فرمودید که مشکلاتی رو داره و یک سری ناسازگاری ها داره
فکر میکنم مشکل از پلاگین مورد استفاده شما می باشد
در صورت نیاز میتونید از پلاگین های ما استفاده بفرمایید هم مخصوص Directadmin و هم مخصوص cpanel قابل استفاده می باشند
کانفیگ سرور های سی پنل و دایرکت ادمین, پلاگین nginx
02191300834
-
-
-