-
دلیل این مشکل چیه 2 بار هست واسه سایت وردپرسیم اتفاق میافته
با سلام
دوبار هست سایتم خراب میشه و این ارور میاد رو تمام صفحات سایتم که وردپرس هم هست :
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 78 bytes) in /home/****/public_html/****.ir/wp-includes/pomo/mo.php on line 219
بار قبل تیکت دادم درست کردن پشتیبانی هاستم و نمیدونم چیکار کرده بودن رو یه سایت دیگه مال منم خراب شده بود
الان 2 روز نبودم اومدم میبینم باز این ارور اومده و سایتم خرابه تیکت زدن ایندفعه گفتن افزونه های اضافی رو غیرفعال کن و اون فایل mo.php واسه چیه ! همه افزونه هام ضروری هست رو یه هاست دیگه یه سایتم سه برابر این افزونه فعال کردم این مشکل پیش نیومد این اخطار ار کجا پیدا میشه سایتم خراب میشه؟
و برای حل مشکل و اینکه دوباره پیش نیاد باید چکار کرد؟
-
-
May 17th, 2013 17:51
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : دلیل این مشکل چیه 2 بار هست واسه سایت وردپرسیم اتفاق میافته
میزان memory_limit که هاست شما در php.ini برای شما اختصاص داده است کم است و احتمالا نمی خواهند آن را افزایش دهند و شاید مجبور باشید هاست خود را تغییر دهید.
-
-

نوشته اصلی توسط
shivahost
میزان memory_limit که هاست شما در php.ini برای شما اختصاص داده است کم است و احتمالا نمی خواهند آن را افزایش دهند و شاید مجبور باشید هاست خود را تغییر دهید.
ممنون فعلا که خود هاستمم باز نمیشه و نمیشه از طریق تیکت پیگیر باشم !
بازدیدم تو 12 روز اول این ماه میلادی بین 4.5k تا 5k بوده و مشکلی نداشته اینطور چرا از 13 تا 15 ام که به زور به 500 تا رسیده بازدیدم این مشکل پیش اومده یعنی اون مموری رو تو اون 12 روز تموم کردم؟ دوهفته پیش پهنای باند اضافه خریدم چرا اینو زیاد نکردن واسم !؟
-
-
عضو دائم
این memory_limit چیزی نیست که تمام کنید. هر درخواست اجرای php میزانی رم استفاده می کند که ظاهرا در هاست شما 32 مگ هست و سایت شما با توجه به افزونه ها نیاز به مقدار بیشتری دارد. مثلا این گزینه در هاست پربازدید ما 384 مگ هست!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
shivahost
این memory_limit چیزی نیست که تمام کنید. هر درخواست اجرای php میزانی رم استفاده می کند که ظاهرا در هاست شما 32 مگ هست و سایت شما با توجه به افزونه ها نیاز به مقدار بیشتری دارد. مثلا این گزینه در هاست پربازدید ما 384 مگ هست!
یعنی هاستم برای من اون مقدار کم رو اختصاص داده یا کلاً محدودیت داشته سرورش و نمیتونه افزایش بده؟
درخواست بدم اضافه میتونن بکنن یا بفکر هاست دیگه باشم !
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
siroos
یعنی هاستم برای من اون مقدار کم رو اختصاص داده یا کلاً محدودیت داشته سرورش و نمیتونه افزایش بده؟
درخواست بدم اضافه میتونن بکنن یا بفکر هاست دیگه باشم !
می توانند افزایش بدهند، با هزینه یا بدون هزینه.
اگر نتوانستند باید تغییر هاست بدهید.
-
-
هاستم میگه memory_limit پلنم 512Mهست !
میگه pomo/mo.php رو غیرفعال کنم !
این که فایل خود وردپرس هست پاکش کنم مشکلی پیش نمیاد باز؟
باید مشکل از جایی دیگه باشه
-
-
عضو انجمن
اگر 512 باشه که ارور نمیده شما تو پیام خطایی که گذاشتید صبحت از 330 مگابایته تقریبا که کم میاره
-
-

نوشته اصلی توسط
compiler
اگر 512 باشه که ارور نمیده شما تو پیام خطایی که گذاشتید صبحت از 330 مگابایته تقریبا که کم میاره
برام 1 گیگش هم کردن باز مشکل پابرجاست !
-
-
May 17th, 2013, 23:27
عضو انجمن
با سلام
کاش بعضی از دوستان وقتی چیزی اطلاع نداشتن حرفی نمیزدن تا این دوستمون هم دچار مشکل نشه
دوست عزیز این اررو مربوط به خود وردپرس هستش و مشکل فایل اصلی وردپرس هستش
فایل wp-config.php ادیت کرده خطی این مشخصات هستش define('WP_MEMORY_LIMIT', '32M'); مقدار 32 رو ببرید بالاتر مطمئنن مشکلتون رفع خواهد شد
موفق باشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید