-
دانلود
سلام خدمت استادان
دوستان من از ایران فیلم یه اکانت وی آی پی گرفتم و میخواستم فایل ها رو تو سرور مجازی بریزم ولی فایل برای آی پی های خارج دانلود نمیشه مثلا این لینک فیلم واسه آی پی های ایران دانلود میشه ولی وقتی میخوای تو سرور دانلود کنی اصلا دانلود نمیکنه میشه یکاری کرد که تو سرور هم دانلود شه؟
-
-
May 24th, 2013 16:22
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : دانلود
برای آیپی های خارجی بسته هست خیلی وقته زدن تو سایشون . شما میتونستید با خرج کمتر اکانت رپیدباز یا اکسپرس لیچ خریداری کنید . چون لینک کمکی این ها رو هم میزاره . رو وی پی اس هم میتونید دانلود کنید .
-
-
از *** ایران استفاده کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
برای آیپی های خارجی بسته هست خیلی وقته زدن تو سایشون . شما میتونستید با خرج کمتر اکانت رپیدباز یا اکسپرس لیچ خریداری کنید . چون لینک کمکی این ها رو هم میزاره . رو وی پی اس هم میتونید دانلود کنید .
میدونم دوست عزیز ولی بیشتر لینک های کمکیش حذف شدن راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
novahost
از *** ایران استفاده کنید
در صورت استفاده از آی پی ایران باید آی پی قبلی رو حذف کنم؟؟؟؟
-
-
مگه آی پی دادی؟
بگرد یه پر وک سی ایران پیدا کن :دی یا یه هاست ایران بگیر پر وک سی بریز روش از اون بزن دانلود شه
-
-

نوشته اصلی توسط
novahost
مگه آی پی دادی؟
بگرد یه پر وک سی ایران پیدا کن :دی یا یه هاست ایران بگیر پر وک سی بریز روش از اون بزن دانلود شه
بله دوست عزیز ولی نمیخوام واسم دوکار بشه
-
-
پس دیگه راحی جز این نیست. مگر اینکه گولش بزنی ادمین و بگی خارج کشور زندگی میکنی :دی
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tabrizcity
میدونم دوست عزیز ولی بیشتر لینک های کمکیش حذف شدن راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
حداقل یکی از لینک کمکی هاش کار میکنه . من خودم 11 قسمت استار ترک رو فقط آپلود باکسش مونده بود لیچ کردم تو اکسپرس لیچ از اونجا دانلود کردم .
ماله 1 سال پیش هم بوده پستش .
-