با سلام
من یک دامنه دارم و میخواستم هاست بخرم . تو مشخصات اون هاست نوشته شده بود که ثبت رایگان دامنه ملی نیز داره و همینطورادان دامین : 2 عدد
آیا منظورش اینه که میتونم تو این هاست دو عدد دامنه داشته باشم ؟
با سلام
من یک دامنه دارم و میخواستم هاست بخرم . تو مشخصات اون هاست نوشته شده بود که ثبت رایگان دامنه ملی نیز داره و همینطورادان دامین : 2 عدد
آیا منظورش اینه که میتونم تو این هاست دو عدد دامنه داشته باشم ؟
سلام کنترل پنل هاست تان چیست؟ و مشخصات سرویسی که خریدید را ذکر نمایید تا راهنمایی تان کنیم.
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
متشکرم
پنل هاست سی پنل هست
با در نظر گرفتن اینکه این پنل یه دامنه روش هست ، من میخواستم سایتم با دامنه قبلی که خرید کردم بالا بیاد
اگه ممکنه راهنمایی کنید یا ممنون میشم مقاله ای در این مورد معرفی کنید
خدمت شما
park کردن دامنه در DirectAdmin - مرکز آموزش - پرتال پشتیبانی صباسرور
هست و اینکه اگه بخواهید دامنه در سی پنل پارک کنید باید در قسمت domain و یک قسمت نوشته park domain اونجا میتونید دامنه خود را پارک کنید ولی اول باید دی ان اس ها رو ست کنید و بعد اد کنید چون اگه ست نکرده باشید دامنه پارک نمیگردد .
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
ادد دامین 2 باشه یعنی دوتا سایت با دامنه های جدا و یا اگه خواستین یک سایت با دو دامنه جدا میتونید روش بالا بیارید
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
دوست عزیز
یعنی میتونید 2عدد سایت روی یک هاست داشته باشید
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
اددان دامین میشه اضافه کردن سایت به هاست
اگر دوتا اددان دامین داره یعنی شما میتونید 2 سایت بجز سایت اصلی در آن ایجاد کنید
یعنی کلا سه سایت در این هاستتون میتونید بزنید
ولی باید ببینید تعداد پارک دامین شما چقدره
چون اگر پارک دامین نامحدود باشه میتونید نامحدود دامنه به هاستتون وصل کنید
.:: گروه فناوری اطلاعات میزبان پارس::.
ارائه هاست لینوکس قدرتمند -- ارائه نمایندگی هاست لینوکس با امکانات ویژهemail : mizbanpars.com@gmail.com █ yahoo ID : mizbanpars █ mobile : 09107849309
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)