-
کوچ از ریلسر به سرور
سلام خسته نباشید دوستان وقت بخیر
بر خلاف همه اونایی که هیچ اطلاعی ندارند و میان یک باره توی کار هاستینگ من بدون هیچ ادعایی حدود 8 ماه میشه که ریلسر دارم و مناسب دیدم که ابتدا با ریلسر شروع کنم و بعد برم سمت سرور در این مدت تجربه های زیادی کسب کردم . در این 8 ماه خیلی ریلسر عوض کردم و های از این سرور به اون سرور بنا به دلایل فشارهای سایت های شخصی خودم و ...
خوب بعد این مدت واقعا خسته شدم از این انتقال ها
میخوام شروع کنم و سرور بگیرم در حال حاضر 12 تا یوزر دارم که بین اینها فقط یک دونه پر فشار هست یک مقداری که 6 سالی میشه داره کار می کنه سایتش
خلاصه اینکه سرور مجازی 4 گیگ رم بدرد من می خوره یا اینکه سرور اختصاصی که بشه باهاش وی پی اس هم داد ؟
سی پنل و لیسانس اون در حال حاضر چقدر هزینه بر میداره ؟
کسی که وی پی اس بسیار با کیفیت بده کیه ؟ چون بحث هاستینگ واقعا شوخی نیست و اطلاعات مردم واقعا مهمه ؟
یه راهنمایی جامع بکنید ممنون میشم
-
تعداد تشکر ها از 98patogh به دلیل پست مفید
-
May 6th, 2013 01:35
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : کوچ از ریلسر به سرور
در مورد خرید vps همه چیز بستگی به میزبان شما داره که چه مقدار limit کرده باشه سرور شما رو و مخصوصا مسئله Cpu مهمترین عامل در کیفیت هستش . سعی کنید اگر تصمیم به خرید vps دارید از مجازی ساز های قدرتمند مثل XEN سرویس بخرید که به Dedicated Resource بودن منابع اعتماد بیشتری میشه داشت و بقیه موارد دیگه برمیگرده به کانفیگ و وب سرور مورد استفاده و...
درمورد لایسنس سی پنل لایسنس برای vps ماهانه 15 دلار و برای سرور اختصاصی ماهانه 35-38 دلار می باشد که به نرخ روز حساب کنید مشخص میشه.
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
nginxweb
برای vps ماهانه 15 دلار و برای سرور اختصاصی ماهانه 35-38 دلار می باشد که به نرخ روز حساب کنید مشخص میشه.
مرسی . چه تفاوتی بین نسخه وی پی اس و نسخه سرور اختصاصیش هست ؟

نوشته اصلی توسط
nginxweb
در مورد خرید vps همه چیز بستگی به میزبان شما داره که چه مقدار limit کرده باشه سرور شما رو و مخصوصا مسئله Cpu مهمترین عامل در کیفیت هستش . سعی کنید اگر تصمیم به خرید vps دارید از مجازی ساز های قدرتمند مثل XEN سرویس بخرید که به Dedicated Resource بودن منابع اعتماد بیشتری میشه داشت و بقیه موارد دیگه برمیگرده به کانفیگ و وب سرور مورد استفاده و...
میشه تفاوتش با wmvare رو بگید آخه می بینم که این روزها همگی با wmvare مجازی سازی می کنند اکثرا ؟
-
-
عضو دائم
در لایسنس ها تفاوتی نیست و فقط نسخه vps و dedicated تفاوت ایجاد میکنه در امکانات فرقی نداره
در مورد تفاوت مجازی ساز های اصل تفاوت در اختصاصی بودن منابع (dedicated Resource) می باشد که در xen Citrix منابع تقریبا کاملا اختصاصی می باشد و میشه در واقع وقتی شما یک سرور مجازی میگیرید با این مجازی ساز اسمشو میتونید بزارید: virtual dedicated server یعنی سرور مجازی اختصاصی
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
nginxweb
در لایسنس ها تفاوتی نیست و فقط نسخه vps و dedicated تفاوت ایجاد میکنه در امکانات فرقی نداره
همین میخواستم ببینم تفاوتی در امکانات هست و امکانات محدود تر میشه یا نه که فهمیدم فرقی نداره

نوشته اصلی توسط
nginxweb
در مورد تفاوت مجازی ساز های اصل تفاوت در اختصاصی بودن منابع (dedicated Resource) می باشد که در xen Citrix منابع تقریبا کاملا اختصاصی می باشد و میشه در واقع وقتی شما یک سرور مجازی میگیرید با این مجازی ساز اسمشو میتونید بزارید: virtual dedicated server یعنی سرور مجازی اختصاصی
اها پس در wmvare اکثر منابع اشتراکی هست و share میشه
اما در xen به صورت کاملا اختصاصی ؟
شما خودتون همچین سرور مجازی ارائه می دین ؟
-
-
دوستان دیگه راهنمایی می کنند
-
-
عضو انجمن
سلام . شما که اگر سرور اختصاصی بگیرید یا وی پی اس جفتش یکی میشه چون با سرور اختصاصی قصد فروش وی پی اس هم دارید. ولی باز سرور اختصاصی رده بالاتری در انتخاب قرار میگیره شما می تونی یک وی پی اس با حجم و منابع بالا ستاپ کنید اینطور هزینه لایسنس هم کمتره حدوده 68 هزار تومان.
-
-
اره انتخاب خودم هم بیشتر به سمت سرور مجازی هست
-
-
عضو دائم
ترجیحا مرحله به مرحله پیش برید
ریسلر - سرور مجازی - سرور اختصاصی
چون هر مرحله که بالاتر میرید تجربه مرحله قبلی به دردتون می خوره
همچنین از نظر مالی امکان شکست خوردتون هم کمتر میشه
یا اگر خدایی نکرده شکست بخورید کمتر ضرر خواهید کرد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-

نوشته اصلی توسط
viasky
ترجیحا مرحله به مرحله پیش برید
ریسلر - سرور مجازی - سرور اختصاصی
چون هر مرحله که بالاتر میرید تجربه مرحله قبلی به دردتون می خوره
همچنین از نظر مالی امکان شکست خوردتون هم کمتر میشه
یا اگر خدایی نکرده شکست بخورید کمتر ضرر خواهید کرد
موفق باشید
بنده هم میخوام سرور مجازی بگیرم فعلا
اما بک سوال های دیگه . به نظرتون کلود لینوکس خوبه یا لینوکس ؟ چون می بینم سیستم عامل کلود یه سری اذیت ها سره تنظیمات داره اما به جاش منابع هر یوزر مشخصه و بهتر میشه مدیریت کرد
و سوال بعدی وب سرور آپاچی یا لایت اسپید ؟ لایت اسپید چقد هزینه لیسانسش هست ماهانه ؟
-