سلام امیر جان
نسخه آنلاین را قبلاً تست کردم ولی نسخه 6 هست نه 7
نسخه 6 هم که می دونی مشکل داره و سریع میشه دی کد کرد
برای همین نیاز به نسخه 7 دارم هزینش هم خیلی بالاست و برای ما به صرفه نیست که خرید کنیم
برای نسخه جدید ماژول که آماده شده الان نیاز به این نسخه دارم که اگر نتونم پیدا کنم نهایت باید خرید کنم
اگر راه کار دیگه ای مدنظر داری ممنون میشم ارائه کنی
موفق باشی
سلام امیر جان
نسخه آنلاین را قبلاً تست کردم ولی نسخه 6 هست نه 7
نسخه 6 هم که می دونی مشکل داره و سریع میشه دی کد کرد
برای همین نیاز به نسخه 7 دارم هزینش هم خیلی بالاست و برای ما به صرفه نیست که خرید کنیم
برای نسخه جدید ماژول که آماده شده الان نیاز به این نسخه دارم که اگر نتونم پیدا کنم نهایت باید خرید کنم
اگر راه کار دیگه ای مدنظر داری ممنون میشم ارائه کنی
موفق باشی
سلام عزیز
نسخه آنلاین همون آخرین ورژن خود انکودر هست . من الان از همون آنلاینش استفاده میکنم و انکودری براش نیومده و برای دیکودش باید دستی از سورس پی اچ پی کشید بیرون .
با این اوضاع دلار به صرفه نیست که بخوای 300-400 تومن هزینه کنی . من نظرم اینه توی چند لایه مختلف با انکودر های مختلق کدکنی فایل هات رو . اینجوری برای افراد ناشی کار خیلی سخت یا غیرممکن میشه . افراد حرفه ای هم که بتونن دیکود کنن مطمئن باش خودشون برنامه نویس حرفه ای هستن که اگر نیاز به همچین چیزی داشته باشن خودشون می نویسن
در ضمن میتونی انکودر اختصاصی بنویسید و بصورت اکستنشن توی پی اچ پی اد کنی . که هم کار خودت سخت میشه هم مشتری به زحمت میوفته برای نصب لودر ها .
اگر خواستی چند نمونه فایل بفرست تا با نسخه آنلاین انکود کنم برات تستش کنی .
نسخه آنلاین همون آخرین ورژن خود انکودر هست . من الان از همون آنلاینش استفاده میکنم و انکودری براش نیومده و برای دیکودش باید دستی از سورس پی اچ پی کشید بیرون .
با این اوضاع دلار به صرفه نیست که بخوای 300-400 تومن هزینه کنی . من نظرم اینه توی چند لایه مختلف با انکودر های مختلق کدکنی فایل هات رو . اینجوری برای افراد ناشی کار خیلی سخت یا غیرممکن میشه . افراد حرفه ای هم که بتونن دیکود کنن مطمئن باش خودشون برنامه نویس حرفه ای هستن که اگر نیاز به همچین چیزی داشته باشن خودشون می نویسن
در ضمن میتونی انکودر اختصاصی بنویسید و بصورت اکستنشن توی پی اچ پی اد کنی . که هم کار خودت سخت میشه هم مشتری به زحمت میوفته برای نصب لودر ها .
اگر خواستی چند نمونه فایل بفرست تا با نسخه آنلاین انکود کنم برات تستش کنی .
سلام امیر جان
در نسخه های قبلی ماژول از نسخه آنلاین استفاده کرده بودم
اما در نسخه جدید که از پاییه همه چیز نوشته شده وقتی کد می کنیم به راحتی دی کد میشه
اما نسخه قبلی زیاد راحت نبود مخصوصاً فایل اصلی
در نسخه قبل نمی دونم دقیق چه کد یا بخش را نوشته بودیم که فایل مورد نظرمون دی کد نمیشد ولی تو این نسخه که مجدد از بیس نوشتیم بعد از کد کردن راحت تر دی کد میشه
حال این راحتی شاید به نظر خودم خیلی راحت باشه و همه نتونن دی کد کنن ولی باز هم احتیاط شرط عقله
اگر راهکار خاصی سراغ داشتی ممنون میشم اطلاع بدی
نسخه جدید کامل آماده شده فقط مونده مشکل کد کردنش که اگر پیدانکنم نهایت این را خرید میکنم
نسخه ای که مدنظرم هست برای خرید نسخه Pro هست
نسخه Cerberus هم بد نیست ولی تفاوت قیمت و ... دیگه به صرفه نیست
در نسخه قبل نمی دونم دقیق چه کد یا بخش را نوشته بودیم که فایل مورد نظرمون دی کد نمیشد ولی تو این نسخه که مجدد از بیس نوشتیم بعد از کد کردن راحت تر دی کد میشه
حال این راحتی شاید به نظر خودم خیلی راحت باشه و همه نتونن دی کد کنن ولی باز هم احتیاط شرط عقله
همون نسخه قبلی هم خیلی راحت دیکد می شد. فقط خیلی پیچونده بودید حجم یه فایل 10 کیلوبایتی رو به بالای 200 کیلوبایت رسوندید. همش هم eval, base64, ...
تنها راهی که ميشه جلوی ديکد کردن php رو گرفت اين هست که extension خودتون رو بنويسيد. منظور از extension, لودر نيست. شما بايد بعضی از توابع اصلی پنلتون رو به زبان c بنويسيد و اون رو به عنوان extension کامپايل کنيد و همراه پنلتون ريگان ارايه بديد. چون decompile کردن extension های php به علت اين که به زبان c هستند تقريباً غير ممکن هست.
پس زياد به ioncube & source guardian دل نبنديد چون با 5 تا 6 دلار کل 300 تا 400 هزار تومان شما دود ميشه!!
بهترين کار برای شما همان استفاده از online ioncube decoder هست.ارزان و بدرد بخور.