-
December 11th, 2011, 17:11
مدیر ارشد
مشکل در iis
سلام
بنده مشکل درخواست یوزر /پسوورد را در هنگام دانلود فایل ها از iis دارم . یعنی ببرای دانلود هر فایلی درخواست یوزر/پس نمایش داده می شود. د انجمن و گوگل چندین بار سرچ کردم تنها اطلاعات چند تاپیک در این زمینه بود ، در تمامی تاپیک ها گفته شده بود باید دسترسی فولدر تنظیم شود . بنده برای تمام یوزر های ویندوز یه فولدر اصلی iis دسترسی فول تنظیم کردم اما مشکل بر طرف نشده است. اگر اطلعات دقیق تری در خصوص رفع این مشکل وجود دارد لطفا راهنمایی بفرمائید. بنده بر روی 2 سرور ویندوز دیگر قبلا نصب وب سرور iis نصب کرده بودم این مشکل وجود نداشت .اما در یک سرور بنده این مشکل ایجاد شده است .
-
-
December 11th, 2011 17:11
# ADS
-
December 11th, 2011, 17:37
عضو جدید
پاسخ : مشکل در iis
سلام در تب directory scurety باید یوزر خود را انتخاب کنید و پسورد ادمین را روی آن ست کنید . کار راحتی هست اگر مشکل داشتید اعلام کنید راهنمایی می کنم
ویستا وی پی اس - ارائه دهنده سرورهای مجازی با کیفیت و دارای تضمین آپتایم
99.9 درصد تضمین
-
تعداد تشکر ها از vistavps-co به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2011, 18:54
مدیر ارشد
-
-
December 11th, 2011, 19:00
عضو جدید
شما باید دگمه Browse را بزنید و از دسترسی ها Administrator را انتخاب کنید و بعد پسورد بدید
موفق باشید
99.9 درصد تضمین
-
-
December 11th, 2011, 19:05
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
vistavps-co
شما باید دگمه Browse را بزنید و از دسترسی ها Administrator را انتخاب کنید و بعد پسورد بدید
موفق باشید
در این قسمت جایی برای تعیین دسترسی بنده مشاهده نکردم :
-
-
December 11th, 2011, 19:10
عضو جدید
بر روی Advanced کیک کنید و در پنجره بازشده روی گزینه Fined کلیک کنید و در آنجا واز لیست جست و جو شده گزینه administrator را انتخاب کنید و سپس روی Ok کلیک کنید
موفق باشید
99.9 درصد تضمین
-
-
December 11th, 2011, 19:13
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
vistavps-co
بر روی Advanced کیک کنید و در پنجره بازشده روی گزینه Fined کلیک کنید و در آنجا واز لیست جست و جو شده گزینه administrator را انتخاب کنید و سپس روی Ok کلیک کنید
موفق باشید
تشکر از راهنمایی شما . به صورت دقیق این کار را انجام دادم و سپس پسوورد ادمین را هم وارد کردم و بعد ok اما لینک دانلود همچنان درخواست یوزر و پسوورد می دهد. مشکل چیست؟
دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید
-
-
December 11th, 2011, 19:14
عضو جدید
در صورت رضایت اعلام کنید تا برای شما انجام دهم و نتیجه را برای عموم در اینجا قرار دهم
99.9 درصد تضمین
-
-
December 11th, 2011, 19:19
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
vistavps-co
در صورت رضایت اعلام کنید تا برای شما انجام دهم و نتیجه را برای عموم در اینجا قرار دهم
تشکر بسیار زیاد از راهنمایی شما . اگر تاپیک به نتیجه ای نرسید و دیگر دوستان اطلاعاتی در مورد نحوه برطرف کردن این مشکل نداشتند .اطلاعات سرور برای شما ارسال می شود ، لطف کنید و نسبت به بر طرف کردن این مشکل اقدام کنید. ظاهرا این مشکل برای تعداد زیادی وجود داشته .در همین انجمن چندین تاپیک در مورد این مشکل ایجاد شده اما هیچ کدام به نتیجه ای نرسیده
-
-
December 11th, 2011, 19:34
عضو جدید
اوکی ، من منتظر پیام خصوصی شما هستم
99.9 درصد تضمین
-