-
عضو انجمن
مشکل در قالب یا ماژول whmcs
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی در whmcs دارم, وقتی که مشتری محصولاتشو سفارش داد موقع وصل شدن به درگاه بانکی(ملت)یه صفحه سفید باز میشه و باید یا بک بزنی یا روفرش کتی که وارد بانک بشه و بعد از پرداخت هم همینطور صفحه سفید میاد میشکه کمک کنید مشکلمو حل کنید البته اگه کسی میتونه حل کنه هزینه میدم در ضمن همه ماژول ها رو غیر فعال کردم تک تک باز مشکل حل نشد و از قالب پیش فرض استفاده کردم باز همین مشکلو داشتم یه با مرام راهنمایی کنه
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
-
-
May 2nd, 2013 22:43
# ADS
-
پاسخ : مشکل در قالب یا ماژول whmcs

نوشته اصلی توسط
tejarathost
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی در whmcs دارم, وقتی که مشتری محصولاتشو سفارش داد موقع وصل شدن به درگاه بانکی(ملت)یه صفحه سفید باز میشه و باید یا بک بزنی یا روفرش کتی که وارد بانک بشه و بعد از پرداخت هم همینطور صفحه سفید میاد میشکه کمک کنید مشکلمو حل کنید البته اگه کسی میتونه حل کنه هزینه میدم در ضمن همه ماژول ها رو غیر فعال کردم تک تک باز مشکل حل نشد و از قالب پیش فرض استفاده کردم باز همین مشکلو داشتم یه با مرام راهنمایی کنه
سلام شما از ماژول نال ملت استفاده میکنین یا چه نسخه ای ؟
-
تعداد تشکر ها از hostarya به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
ماژول بانک ملت رو از ونون گرفتم تا الانم مشکلی نداشتم الان یه چند وقته مشکل درست شده
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
-
-

نوشته اصلی توسط
tejarathost
ماژول بانک ملت رو از ونون گرفتم تا الانم مشکلی نداشتم الان یه چند وقته مشکل درست شده
پس مشکل از سمت ماژول نیستش
فارسی ساز از کجا هستش کلا از زمانی که مشکل به وجود اومده چه تغییراتی دادین؟
-
تعداد تشکر ها از hostarya به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
همه ماژول هارو غیر فعال کردم باز مشکل وجود داشت
فارسی ساز از ونون تهیه کردم
-
-
-
-
عضو انجمن
-