سلام

من در حال حاضر از xlhost سرور اختصاصی دارم. متاسفانه بدلیل وضعیت اینترنت کشور، سرعت لود شدن صفحات کند شده.

ضمنا نمایش فایلهای فلش هم ظاهرا با محدودیت و کندی شدید مواجه شده.
من بررسی کردم و دیدم که سایتهایی که بر روی سرورهای ایرانی قرار دارند، هم از نظر سرعت و هم از نظر نمایش فایلهای فلش هیچگونه مشکلی ندارند.

لذا برای حل مشکل فایلهای فلش، یک هاست ایرانی 100 MB گرفتم و فایلهای فلش رو روی هاست ایرانی قرار دادم. با این روش مشکل فایلهای فلش برطرف شد.

قصد داشتم کلا سرور xlhost رو پس بدم و از ایران سرور بگیرم. اما متاسفانه قیمتها خیلی بالاست. لذا به دنبال این هستم که با حداقل هزینه، سرعت لود شدن صفحات سایت برای کاربران ایرانی رو افزایش بدم.

سوالات من:

۱- من از فروم vBulletin استفاده می کنم. می دونید که سیستم فروم از دو قسمت اصلی تشکیل شده: فایلهای PHP و دیتابیس mysql. فشار اصلی توسط دیتابیس به سرور وارد میشه.
اگر من یک هاست معمولی (مثلا 500 مگ) از سرورهای ایران بگیرم و فایلهای PHP فروم رو روی هاست ایرانی قرار بدم و دیتابیس بر روی سرور اختصاصی در آمریکا قرار داشته باشه، آیا سرعت لود شدن صفحات افزایش خواهد داشت؟

۲- اگر بجای راه حل بالا، از جایی مثل ترکیه سرور بگیرم، آیا در مقایسه با وضعیت فعلی که سرور در آمریکا قرار داره، افزایش سرعت خواهم داشت؟

۳- بطور کلی کم شدن زمان ping در عمل چقدر در سرعت لود شدن صفحات تاثیر داره؟

۴- شما دارندگان سایت، مشکل کندی اینترنت برای سایتهایی که خارج از ایران هاست شده اند رو چطور برطرف کردید یا خواهید کرد؟

با تشکر