سلام دوستان
خوبید ؟
خدایی ببینید من چقدر داغ کردم که اومدم تاپیک زدمو کمک میخوام
فکر کنید باهام چکار کردند
خدایی شما با این مشتریان بد چکار میکنید ؟
اما قضیه از کجا شروع شد ؟
کاش دستم میشکست و اصلا آفر رسیلر پیام کوتاه نمیزدم توش
یه روز دیدم تلفنم زنگ زد . آقا یه آقایی بود گفت سوال دارم راجع به نمایندگی حدود یک ساعت پرسیدن و پاسخ دادم
زمان سفارش وقتی سفارش داد پلان آ رو دیدم تعداد اکانت های رسیلرم تموم شده
گفتم صبر کنید من اول اکانت خودمو ارتقا بدم بعد شما پرداخت کنید ک وقفه نیوفته و شرمنده نشم
خلاصه موندن و انجام دادم و بهشون تحویل دادم
بعدش هر لحظه به لحظه زنگ بزن این چطوره اون چطوره و کم کم به سمت سایت پیش رفتند
گفتند میخام برام سایتی بزنید و گفتم تاپایان امتحانام هیچ طرح اختصای نمیزنم
بعد گفت ادیت میکنی گفتم نه ! گفت باشه گفتم میخواید براتون یه قالب انگلیسی هست به موضوع اس ام اس میخوره و براتون آماده کنم
گفتن نه و بعد گفت میخواد قالب های منو بزاره واسه فروش تو سایتش و از من بخره و بفروشه گفتم ن و در صورت مشاهده اکانتتون بسته میشه
خلاصه سرتون درد نیارم
بعد فرداش دوباره زنگ زد و گفت یه قالب دارم واسم شخصی کن گفتم باشه لینک قالب رو داد دیدم قالب سرور پارس هست فکر کنم گفتم من سایت ایرانی ویرایشو.. نمیکنم
باز عصرش زنگ زد گفت همون قالب رو برام بزن ک گفتی گفتم باشه
بعد فرداش اومد گفت قالب متفاوت رو میخوام (تلفنی ها) گفتم whmcs داری ؟ گفت نه گفتم باید whmcs نصب کنید تا بتونی استفاده کنی
گفت خب یه هاست میگیرم گفتم بسیار خب . گفت برام نصب کن و فاکتور کن + آماندا
من whmcs ورژن 4 داشتم و آپلود کردم بعد آماندا هم روش گذاشتم اما فارسی ساز و... نذاشتم
آقا فردا اومد گفت قالبت مشکل داره و فارسی نمیشه ؟
دیدم بله دادن هاست رو به یه آقایی ایشون هم از همه جا بیخبر رفته فارسی سازی ورژن 5 رو ریخته میگه فارسی نمیشه
حالا یادم رفت بگم قالب متفاوت 25 تومن هست
بهشون گفتم سفارش بدید اول گفتند آماندا و آماندا رو سفارش داد.قیمت فکر کنم 15 بود که 5 تومن تخفیف دادم 10 تومن پرداخت کرد
بعد گفت ن ن ن اشتباه سفارش داده و پرداخت کرده متفاوت رو میخواسته گفتم عیبی نداره پاک کرد و اینبار متفاوت رو زدم تو پنلش فکر فکنم قیمت قالب 25 تومن باشه ک فاکتور رو 15تومنی کردم 10 تومن دادن و 5 تومن دیگه
گفت میدم . هنوزم رفت بده
اما گوش کنید
بعد این که فارسی کرد و مشکل داشت بهم پیام داد آقا قالبت مشکل داره
گفتن چیه گفت فارسی نمیشه گفتم واسه ورژن پایین whmcs هست . گفتم آپدیت کن گفت بلد نیستم . گفتم باشه انجام میدم بعد گفت ادمین هم فارسی کن گفتم 10 تومن تو سایت محصولش هست
بهشونم گفتم تو نت بگردن رایگان هم هست اما من برای خودمو این قیمت میفروشم
بعد گفتن اوکی و بعد پرداخت هم آپدیت کردم هم فارسی کردم هم کانفیگ کردم و پوشه ها رو هم منتقل کردن و نام ادمین رو هم عوض کدرم
بعد اینبار پیام داده آقا متفاوت مشکل داره ؟
گفتم مشکل چیه ؟ میگه قالبت نصف یه طرفه نصف یه طرف
این مشکل از رزولیشن هست که بعد اینکه متوجه شدم خودم تو سایت زدم تا کاربرا دقیقا هنگام سفارش به این نکته دقت کنند
قالب با رزولیش بالا چونکه واید 100 درصد هست یکم بین منوهای سمت راست و ایکونها سمت چپ فاصله میوفته
حالا تا اینجا شده قالب متفاوت 10تومن
بهش ک گفتم حالیش هم نمیشه میگه ن تو ***ی و این پول ها خوردن نداره و این ماهاییم که ازت تعریف کردی اینطور شدی و...
گفتم اصلا میدونی رزولیشن چیه ؟ دیدم ن بابا حاجی چیزی سرش نیست . این قالب با رزولیشن استاندارد بدون مشکل هست و از استاندارد که خارج میشه رو توضیح دادم چی میشه
گفت همون آماندا رو بده
آقا گفتم هم شما دانلود کردی هم فارسی سازت باز میخوای گفت ن ما *** نیستیم
گفتم باشه اینم عیب نداره
من باشم پست دستم داغ کنم از این به بعد بدونم چکار کنم
خلاصه آماندا رو هم بهش دادم و رفت
خدا میدونه بعدی چی میخواد بگه
صبح تاحالا هی پشت به پشت زنگ میزنه . روانی شدم بخدا
حالا میگم شما جای من باشید چکار میکنید ؟
ترو خدا راستشو بگیدا
با اینا باید چکار کرد ؟