سلام بچه ها
خوب دیدم جدیدا Nginx خیلی خوب داره کار میکنه و داره پیشرفت میکنه گفتم ازش یه EBook بزارم
کتاب رو ضمیمه کردم امیدوارم به کارتون بیاد
کتاب کاملی هست .
سلام بچه ها
خوب دیدم جدیدا Nginx خیلی خوب داره کار میکنه و داره پیشرفت میکنه گفتم ازش یه EBook بزارم
کتاب رو ضمیمه کردم امیدوارم به کارتون بیاد
کتاب کاملی هست .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
راستی این هم بگم نزدیک به 7 درصد وب سرور های دنیا Nginx هست که فقط توسط یک فرد داره Develop میشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
یه نفر هم در wht.com ادعا میکنه که Nginx رو با 10 دلار در سرورهای هاستینگ اشتراکی نصب و کانفیگ میکنه ، یوزرش هم فکر کنم sultanserver بود. ( البته نمونه کارش رو ندیدم و نمی دونم ادعاش تا چه حدی درسته ... )
ویرایش توسط IFACO.Net : August 31st, 2010 در ساعت 23:11
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
همون کتابیه که 1 ماه دنبالش میگشتی و آخرشم پیداش نکردی ؟ :دی
وحید اینا رو آپلود کن، ضمیمه که میکنی اشک آدم در میاد تا دانلود بشه! ...
وقت شد آموزششو میزارمیه نفر هم در wht.com ادعا میکنه که nginx رو با 10 دلار در سرورهای هاستینگ اشتراکی نصب و کانفیگ میکنه ، یوزرش هم فکر کنم sultanserver بود. ( البته نمونه کارش رو ندیدم و نمی دونم ادعاش تا چه حدی درسته ... )
همون کتابیه که 1 ماه دنبالش میگشتی و آخرشم پیداش نکردی ؟ :دیخودت که میدونی کار ها دیلی پیدا کرده
چرا؟وحید اینا رو آپلود کن، ضمیمه که میکنی اشک آدم در میاد تا دانلود بشه! ...
یَک دیلی نشونت بدم حال کنیخودت که میدونی کار ها دیلی پیدا کرده
چرا نداره که! با این وضع اینترنت ایران به نظرت میشه یه فایل 7 مگی رو بدون Resume دانلود کرد ؟!
زدم رو ریموت ... (خدا رو شکر آی پی رو بن نکرده بودی) :دی
دوستان یه سر بزند اینجا فکرکنم مطالب خیلی خوب و کاربردی داشته باشه برای دوستان علاقمند به این مقوله
کد HTML:http://articles.slicehost.com/nginx
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
Nginx عالیه ولی تجربه ی رپیدفا نشان داده که Lighttpd چیز دیگه ایه![]()
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
ویرایش توسط Arte : September 2nd, 2010 در ساعت 14:48
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)