-
April 28th, 2013, 07:24
کمک! قالبم ریپ شده، چکار کنم؟
سلام
یک نفر قالب منو ریپ کرده و داره توی سایتش به فروش می رسونه. حتی. می تونم کاری بکنم؟ دستم به جایی بند هست؟ یعنی میشه از طریق فتا یا ... پیگیری کرد؟ من خیلی برای این قالب هزینه کردم !!!
درگاه پرداخت آنلاین از پی لاین داره، از طریق اون نمیشه کاری کرد؟
-
تعداد تشکر ها ازm77nf به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013 07:24
# ADS
-
April 28th, 2013, 09:24
عضو جدید
پاسخ : کمک! قالبم ریپ شده، چکار کنم؟
با سلام .. دستتون به هیچ کجا بند نیست دوست گرامی .. پیشنهاد هم میشود قید پلیس فتارو بزنید ... شما هزار سال هم که نامه ارسال کنید جوابی به شما داده نمیشود .(یک چیزی بنده می دونم که عرض می کنم) ... باید اول فکرشو میکردید که به کجا بدید قالب براتون بزنن که بعدا مشکلی پیش نیاد براتون ... الان تکنولوژی هایی هست که به هیچ وجه نمیگذاره قالب ریپ شود و... که فقط طراحان قدرتمند می دانند ... میشه گف الان دیگه کاری نمی تونید بکنید ..
-
تعداد تشکر ها از future به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 09:50
عضو انجمن
فکر نکنم از راه قانونی به نتیجه برسید.
اما میتونید با طراح نسبتا محترم حرف بزنید و بهشون بگشید کارش اشتباهه در صورتی که دست از فرش برنداره توی انجمن ها این کار زشتش رو مطرح میکنید. اینطوری از ترس اعتبار خودش هم که شده احتمالش زیاده از فروش قالب شما دست برداره.
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !

-
تعداد تشکر ها از hossein7441 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 10:50
عضو جدید
بهترین راه همین است که با شند و مدرک کافی به فتا شهر خودتون برید
-
تعداد تشکر ها ازseyed-reza به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 10:57

نوشته اصلی توسط
future
با سلام .. دستتون به هیچ کجا بند نیست دوست گرامی .. پیشنهاد هم میشود قید پلیس فتارو بزنید ... شما هزار سال هم که نامه ارسال کنید جوابی به شما داده نمیشود .(یک چیزی بنده می دونم که عرض می کنم) ... باید اول فکرشو میکردید که به کجا بدید قالب براتون بزنن که بعدا مشکلی پیش نیاد براتون ... الان تکنولوژی هایی هست که به هیچ وجه نمیگذاره قالب ریپ شود و... که فقط طراحان قدرتمند می دانند ... میشه گف الان دیگه کاری نمی تونید بکنید ..
جلوی ریپ رو با هیچ چیز نمیشه گرفت!
-
تعداد تشکر ها ازتازه کار به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 11:03
جهت اطلاع دوستان فقط عرض کنم که با بستن سورس صفحات در فایل php.ini سرور تا حدودی میشه جلوی ریپرهای خورده پا رو گرفت
بهترین راه برای جلوگیری از ریپ زدن بک دور اختصاصی در قالب هست که اگر کسی دست از پا خطا کرد با استفاده از اون روزگارش سیاه بشه
شما هم دوست عزیز ، آدرس سایت خودتون و آدرس اون ریپر رو منتشر کنید هستند دستهای پنهانی که آدمهای خاطی رو ادب میکنند
-
تعداد تشکر ها از GEO به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 11:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m77nf
سلام
یک نفر قالب منو ریپ کرده و داره توی سایتش به فروش می رسونه. حتی. می تونم کاری بکنم؟ دستم به جایی بند هست؟ یعنی میشه از طریق فتا یا ... پیگیری کرد؟ من خیلی برای این قالب هزینه کردم !!!
درگاه پرداخت آنلاین از پی لاین داره، از طریق اون نمیشه کاری کرد؟
سلام.حالا که مراقب نبودی و ریپ کردن و کاریش نمیشه کرد.اما برای اینکه دوباره ریپ نشه دنبال کد و آنتی ریپ قوی باش.که باگ هم داشته باشه
تلفن همراه: 09397061112
" آی دی یاهو : jenatmilad " |
نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران |
-
تعداد تشکر ها از jenatmilad به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 11:14
دوستان خواهشا کلمه جلوگیری از ریپ رو به کار نبرید چون قالب سایت یه چیزیه که سمت کاربره و به هیچ عنوان نمیشه جلوی ریپ رو گرفت ولی قبول دارم که میشه کار ریپر رو سخت کرد....
با عرض پوزش از بزرگان
-
تعداد تشکر ها ازتازه کار به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 11:56
عضو انجمن
سایت فروشنده رو میشه بگید ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها ازSAJJADSAA به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 12:07
دوست عزیز از نظر قانونی فکر نکنم دستتون جای بند باشه
چون فرد مورد نظر خیلی راحت میتونه بگه که من این قالب رو اختصاصی نفروختم
و ایشون هم فقط قالب رو خریده و این حرف ها
بهتر اینه که طبق گفته آقای hossein7441 عمل بکنید
چون مگه شما مدرکی دارید که شخص مورد نظر شما اون رو مهرو امضا کرده باشه که این قالب با این مشخصات اختصاصی هست ؟
-
تعداد تشکر ها از netmelli به دلیل پست مفید