-
عضو انجمن
کمک برای آدرس url وذخیره عکسها
سوالم دو بخش داره:
اول بهتره عکسها رو کجا ذخیره کنم و به چه صورت که کار با قالب راحت تر بشود برای من؟
و چطور آدرس urlرو تنظیم کنم برای صفحات جدید ؟ انگلیسی یا فارسی یا هر دو یا چی
استفاده از قالب معمولی و استفاده از پلاگین برای واکنش گرا کردن توصیه میشود یا کلا بدون افزودن کد وپلاگین بدهم قالب ریسپانسیو برایم درست کنند
-
-
May 9th, 2013 21:54
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : کمک برای آدرس url وذخیره عکسها

نوشته اصلی توسط
Na3er
سوالم دو بخش داره:
اول بهتره عکسها رو کجا ذخیره کنم و به چه صورت که کار با قالب راحت تر بشود برای من؟
و چطور آدرس urlرو تنظیم کنم برای صفحات جدید ؟ انگلیسی یا فارسی یا هر دو یا چی
استفاده از قالب معمولی و استفاده از پلاگین برای واکنش گرا کردن توصیه میشود یا کلا بدون افزودن کد وپلاگین بدهم قالب ریسپانسیو برایم درست کنند
هر دو سوالتون نامفهوم بود ؟
توی چه سیستمی ؟
-
-
عضو انجمن
1:یعنی برای اینکه از منابع سخت افزاری دیگران استفاده نکنم عکسهام رو در ورد پرس و جوملا بریزم مستقیم روی ایمیج منیجر سی پنل بریزم یا چی؟
2:قالب معمولی رو با پلاگین ریسپانسیوش کنم یا برم قالبی بگیرم که نیازی به افزونه و تنظیم سایز برای انواع نمایشگر نباشه
ویرایش توسط Na3er : May 10th, 2013 در ساعت 21:08
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Na3er
1:یعنی برای اینکه از منابع سخت افزاری دیگران استفاده نکنم عکسهام رو در ورد پرس و جوملا بریزم مستقیم روی ایمیج منیجر سی پنل بریزم یا چی؟
به نظر من فرقی نمیکنه
اگر هاستت به اندازه کافی جا داره روی هاستت آپلود کنن و برای احتیاط hot link رو هم روشن کن
-
-
عضو انجمن
قسمت دوم سوال رو هم مشاهده کردین
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Na3er
قسمت دوم سوال رو هم مشاهده کردین
قالب ها همیشه بوسیله کد ریسپانسیو میشن و باید کد نویسی کنید که با HTML5 , css3 هستش ولی شخصا بلد نیستم
-