-
March 22nd, 2013, 16:56
قیمت طراحی سایت + بهینه سازی
سلام
من طراحی برای سایتی در زمینه طلا و جواهر می خواهم می خواستم بدونم قیمت طراحی سایت چه قدر میشه همچنین قیمت بهینه سازی سایت(لطفا جداگانه قیمت طراحی سایت و بهینه سازی را بفرمایید)
-
-
March 22nd, 2013 16:56
# ADS
-
March 22nd, 2013, 17:05
عضو انجمن
پاسخ : قیمت طراحی سایت + بهینه سازی
-
-
March 22nd, 2013, 17:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aliyousef
سلام
من طراحی برای سایتی در زمینه طلا و جواهر می خواهم می خواستم بدونم قیمت طراحی سایت چه قدر میشه همچنین قیمت بهینه سازی سایت(لطفا جداگانه قیمت طراحی سایت و بهینه سازی را بفرمایید)
قیمت دادن اینطوری بطور کلی صحیح نیست. باید بفرمایید منظور از سایت در زمینه طلا و جواهر چیست؟ سایت برای یک فروشگاه و نمایش محصولات آن می خواهید؟ سایت فروشگاهی برای فروش محصولات خود می خواهید؟ سایت برای ارائه مطالب آموزشی در این زمینه می خواهید؟ و ....
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2013, 19:12
عضو جدید
سلام خسته نباشید
قیمت طراحی سایت از 150 تومان تا 400 تومان
قیمت بهینه سازی از 200 تومان به بالا
|| ONE DESiGNER||
طراحی حرفه ای انواع قالب PSD و پیاده سازی و انجام کلیه امور گرافیکی به صورت حرفه ای
|| تماس : 09056714755||
-
-
March 22nd, 2013, 20:01

نوشته اصلی توسط
shivahost
قیمت دادن اینطوری بطور کلی صحیح نیست. باید بفرمایید منظور از سایت در زمینه طلا و جواهر چیست؟ سایت برای یک فروشگاه و نمایش محصولات آن می خواهید؟ سایت فروشگاهی برای فروش محصولات خود می خواهید؟ سایت برای ارائه مطالب آموزشی در این زمینه می خواهید؟ و ....
یک سایتی هست که اطلاعاتی درباره طلا و جواهر هست مثل اطلاعاتی درباره انواع جواهرات.انواع آموزشگاه ها.کلا یک سایت اطلاعاتی در مورد طلا و جواهر (در این سایت هیچ چیز خرید و فروش نمی شه فقط اطلاعات عمومی هست در مورد طلا و جواهر)
-
-
March 22nd, 2013, 20:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
aliyousef
یک سایتی هست که اطلاعاتی درباره طلا و جواهر هست مثل اطلاعاتی درباره انواع جواهرات.انواع آموزشگاه ها.کلا یک سایت اطلاعاتی در مورد طلا و جواهر (در این سایت هیچ چیز خرید و فروش نمی شه فقط اطلاعات عمومی هست در مورد طلا و جواهر)
خوب شما این سایتو رو چه سیستم مدیریت محتوایی می خوایین یا می خواین html باشه چه امکاناتی داشته باشه
|| ONE DESiGNER||
طراحی حرفه ای انواع قالب PSD و پیاده سازی و انجام کلیه امور گرافیکی به صورت حرفه ای
|| تماس : 09056714755||
-
-
March 22nd, 2013, 21:32
عضو جدید
دوست عزیز
بنده آمادگی طراحی سایت شما رو با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و با استفاده از جدیدترین متد طراحی و با بهترین قیمت بمناسبت عید نوروز دارم.
خوشحال میشوم بتوانم کمک کنم.
موفق باشید.
Yahoo ID : ehsan_web_designer
-
-
April 18th, 2013, 01:01
با درود
+ قیمت توافقی
+ حداکثر مدت تحویل 15 روز کاری
+ یکسال پشتیبانی و به روز رسانی رایگان
+ 500 مگابایت هاست رایگان
با سایقه 8 ساله در زمینه وب و جوملا
می توانید به سایت شرکت مراجعه فرمایید
شرکت داده پردازان فرجاد - ارائه دهنده خدمات طراحی وب و بهینه سازی
با سپاس
مرتضی پورمحمد
-
-
April 18th, 2013, 01:08
عضو انجمن
یا سلام و احترام
درخدمتیم - در صورت تمایل جزئیات را ارسال نمایید.
امکان عقد قرارداد رسمی و شرکتی نیز وجود دارد.
موفق باشید
-
-
April 18th, 2013, 09:09
سلام مشخصات رو کامل پیغام خصوصی کنید براتون براورد کنم
-