سلام
با توجه به اینکه هر سرور یک مقدار هارد داره چطوری ممکنه که شرکت ها حتی شرکت های خارجی معتبر مثل هاست گیتور هاست های نا محدود می فروشند ؟
سلام
با توجه به اینکه هر سرور یک مقدار هارد داره چطوری ممکنه که شرکت ها حتی شرکت های خارجی معتبر مثل هاست گیتور هاست های نا محدود می فروشند ؟
با سلام،
در پاسخ به سوال شما طبق جستجو ها و سوال هایی که از همکاران پرسیدم نهایت جواب من این بود
که دقیقا سوال شما رو داشتم.
هاستینگ هایی که نمایندگی/هاست نامحدود بفروش می رسانند از هارد هایی با فضای بالا برخوردارند ( مثلا 50 ترابایت )
و این سیاست کاری هم هست که با چنین میزبان فضایی کاربری هیچ وقت برای مثال بیشتر از 1 ترابایت صرفا جهت هاست مصرف ندارد
و شرکت های معتبر هاستینگ که سرویس نامحدود ارائه می کنند مبلغ کلانی بطور ماهیانه یا سالیانه دربافت می کنند.
نتیجه کار: هارد نامحدود بصورت فیزیکی وجود ندارد و هاستینگ ها از میزان فضای بالا بر خوردارند
موفق باشید
50 ترابایت![]()
مگه سرور چقد رمو سی پی یو داره
هاست نامحدود تا زمان استفاده معمولی کاری ندارن باهاتون مصرف بالا باشه میبندن قوانین سایتشونرو کامل بخونید یک سایت معمولی هم خیلی زیاد حجمش باشه 10 گیگیه با یه هارد 2 ترابایت هم میشه هاست نامحدود داد چون معمولا کابرا از فضا زیاد استفاده نمیکنن و اکثرا فقط دوست دارن نامحدود باشه همین
با سلام و عرض ادب
خود هاست گیتور که مثال زدید اگر قوانینش رو مطالعه کنید قوانین بسیار سخت گیرانه برای هاست های اشتراکی نامحدود دارد.
هاست های نا محدود قوانین زیادی دارند که باید رعایت شوند. مثلا حجم دیتابیس، تعداد فایل ها، بکاپ گیری، عدم استفاده به عنوان فضای بکاپ و ..... و باید هم به شدت توسط ارائه دهنده کنترل شوند. همچنین مصرف منابع و عدم اجازه برای لیچ و .... هم به شدت باید کنترل شوند.
یکی از معروف ترین ها بلوهاست می باشد که بد نیست برای نمونه قوانین آن را کامل مطالعه نمایید: بند شماره 8 از این لینک BLUEHOST.COM TERMS OF SERVICE - Web hosting provider - Bluehost.com
نه واسه شما کاربردی نداره چون میبندن هاستتونرو تا زمانی که مصرف معمولی باشه میتونید استفاده کنید
من الان 30 گیگ روی یه سرویس دهندۀ خارجی فایل دارم، به فایل هایی که برای سایت استفاده میشن مثل دیتابیس و php این چیزا کاری ندارن. برای بقیۀ فایل ها هم باید باهاشون صحبت کنین. مثلاً من یه گالری عکس 10 گیگی داشتم که قبل از اینکه منتقل کنم باهاشون صحبت کردم ببینم مشکل دارن یا نه.
اکثرا سیستم Resource Usage دارن که اگه تعداد کانکشن ها به سایتتون از یه حدی بیشتر بشه به طور خودکار هاستتون رو موقتاً برای 15-10 دقیقه تعلیق می کنه، همین طور اگه پهنای باند مصرفی تون در ثانیه از حد مجاز (برای من یک مگابیت در ثانیه هست) بیشتر بشه. میزان مصرف رم مجازی و فیزیکی و CPU رو هم با همین کنترل می کنن. اگه بخوایین فایل های حجیم برای دانلود بذارین، همین سیستم مدام هاستتون رو تعلیق می کنه. جالب اینجاست که اگه روی یه اکانت دوتا دامین داشته باشین و یه دامین مصرف زیاد داشته باشه فقط اون دامین رو تعلیق می کنه و به دامین دیگه کاری نداره. خودشون معمولا کاری باهاتون ندارن مگه اینکه خیلی مشکل براشون درست کنین که در این صورت ممکنه اکانتتون رو محدود کنن یا منتقلتون کنن به یه سرور دیگه که برای مشترکان پرمصرف گذاشتن و عملاً کارآیی نداره، بهرحال در نهایت خودتون متوجه میشید که به دردتون نمی خوره
یه جور ترفند فروشه . شما هر چقدر هم فایل داشته باشید فکر نکنم بیشتر از 10 گیگابایت بشه . همشون هم ذکر کردن برای هاست دانلود نباید استفاده بشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)