-
April 14th, 2013, 17:29
چگونه گی اجرای اسکریپت PHP بر روی سرور Windows
سلام دوستان میخواستم روی سرورهای مجازی ویندوز wamp server یا هر چیز دیگه ای نصب کنم به طوری که بتوان اسکریپت های php رو به صورت کامل اجرا کرد. میخواستم راهنماییم کنید تا wamp رو برای اینکار کانفیگ کنم .
اگر مقاله ای یا هرچیز دیگه ای باشه ممنون می شم. در ضمن لازم دارم تا اینکار رو روی سرورمجازی ویندوز انجام بدم. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
-
-
April 14th, 2013 17:29
# ADS
-
April 14th, 2013, 17:34
عضو انجمن
پاسخ : چگونه گی اجرای اسکریپت PHP بر روی سرور Windows

نوشته اصلی توسط
reza9025
سلام دوستان میخواستم روی سرورهای مجازی ویندوز wamp server یا هر چیز دیگه ای نصب کنم به طوری که بتوان اسکریپت های php رو به صورت کامل اجرا کرد. میخواستم راهنماییم کنید تا wamp رو برای اینکار کانفیگ کنم .
اگر مقاله ای یا هرچیز دیگه ای باشه ممنون می شم. در ضمن لازم دارم تا اینکار رو روی سرورمجازی ویندوز انجام بدم. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
شما xampp نصب کن اسکریپت رو بریز در مسیره htdocs بعد اگر به دیتابیس هم نیاز بود از طریق کنترلره xampp برو دیتابیس بساز.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
April 14th, 2013, 17:44
ممنون از جوابتون .یعنی هیچ پیکره بندی برای دامین نمی خواد مثلا اگه این ادرس رو زدی www.mydomin.com اسکریپت php رو اجرا کنه.
-
-
April 14th, 2013, 19:30
عضو انجمن
وقتی آپاچی ران باشه در حالته دفالت وقتی برید به آدرسه http://ipeserver محتویاته فولدر htdocs نشون داده میشه . برای تنظیمه دامین روی آیپی یا باید هاست داشته باشید یا پنله دامین این امکان رو داشته باشه یا کنترل پنل نصب کنید.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
April 14th, 2013, 19:34
عضو انجمن
فکر کنم که منظور این دوستمون این باشه که دامین را به سرور مجازی متصل کنند .
برای انجام این کار نیاز است که دی ان اس بسازید در سایت ما در بخش امورش سرور مجازی ویندوز یک مقاله در همین زمینه اتصال دامین به سرور مجازی است مطالعه کنید مفید خواهد بود
-
-
April 14th, 2013, 21:14
ممنون دوستان از راهنمایی تون استفاده کردم و مشکلم تقریبا حل شد
-
-
April 14th, 2013, 21:20
عضو انجمن
بهتره IIS رو نصب کنید و بعد Webmetix ( یا شایدم webmatrix ) رو که ماله ماکروسافته نصب کنید. خودش PHP رو نصب میکنه رو ای ای اس.
-