-
April 19th, 2013, 10:37
عضو انجمن
-
-
April 19th, 2013 10:37
# ADS
-
April 19th, 2013, 11:42
عضو جدید
پاسخ : مشکل کانفیگ dns ها
باتوجه به اینکه این ساب دامین ها کلا پینگ نمیده ، فکر میکنم از داخل هاست همون jaheshserver.com برای این ساب دامین ها ، A Record با همون آی پی های VPS مد نظرتون ایجاد کنید .. فکر میکنم مشکل حل بشه ..
-
تعداد تشکر ها ازcserver.ir به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2013, 13:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cserver.ir
باتوجه به اینکه این ساب دامین ها کلا پینگ نمیده ، فکر میکنم از داخل هاست همون jaheshserver.com برای این ساب دامین ها ، A Record با همون آی پی های VPS مد نظرتون ایجاد کنید .. فکر میکنم مشکل حل بشه ..
ممنون دوست عزیز من انکار که گفتین الان انجام دادم فعلا که تغییری نکرده ، 2-3 ساعتی صبر می کنم ببینم درست نمیشه.
-
-
April 19th, 2013, 14:00
عضو جدید
با سلام
معمولا برای ایجاد ساب دامین و تنظیم نمودن اون نیازی به اضافه کردن در پنل دامنه نیست کافی است وارد سی پنل بشدی و در قسمت dns یه a رکورد بسازید
سرفراز سربلند باشید
-
-
April 19th, 2013, 14:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HOSSEIN1242000
با سلام
معمولا برای ایجاد ساب دامین و تنظیم نمودن اون نیازی به اضافه کردن در پنل دامنه نیست کافی است وارد سی پنل بشدی و در قسمت dns یه a رکورد بسازید
سرفراز سربلند باشید
میشه دوست عزیز دقیق تر توضیح بدین الان توی کدوم قسمت از مراحل کار که گفتم اشتباه شده
-
-
April 19th, 2013, 14:50

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
میشه دوست عزیز دقیق تر توضیح بدین الان توی کدوم قسمت از مراحل کار که گفتم اشتباه شده
عزیز تمامی مراحلی که شما در عکس ها گذاشتید درست هستن! یعنی درست انجام دادید.
شما هیچ دست کاری نکنید.
بگید از چند تا ای اس پی های مختلف دی ان اس هاتون و دامینتون پینگ بگیرن و ریپلای میده یا نه!
و اینکه اگر درست نشد باید بگید سرورتون رو که فک میکنم سرور مجازی هم باش بگید براتون سرور رو reload کنه یعنی از اول لینوکس رو نصب کنه و کافنیگ انجام بدید
تنها راهی که خودمم همین مشکلو چند وقت پیش واسه یکی داشتم همین بود که همین مراحل رو انجام میداد هرچی هم صبر کرد درست نشد.
برای حرف بیشتر می تونید ای دی من رو ادد کنید.
mrmy_yasin
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2013, 16:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
عزیز تمامی مراحلی که شما در عکس ها گذاشتید درست هستن! یعنی درست انجام دادید.
شما هیچ دست کاری نکنید.
بگید از چند تا ای اس پی های مختلف دی ان اس هاتون و دامینتون پینگ بگیرن و ریپلای میده یا نه!
و اینکه اگر درست نشد باید بگید سرورتون رو که فک میکنم سرور مجازی هم باش بگید براتون سرور رو reload کنه یعنی از اول لینوکس رو نصب کنه و کافنیگ انجام بدید
تنها راهی که خودمم همین مشکلو چند وقت پیش واسه یکی داشتم همین بود که همین مراحل رو انجام میداد هرچی هم صبر کرد درست نشد.
برای حرف بیشتر می تونید ای دی من رو ادد کنید.
mrmy_yasin
موفق باشید.
من کاری که دوستمون cserver گفتند رو انجام دادم یعنی تو هاست خود جهش سرور 2 تا A رکورد ایجاد کردم
دیگه تو سایت intodns.com خطایی نمی آید تا باز صبر کنم ببینم مشکل کاربرا حل شده یا نه
-
-
April 19th, 2013, 23:29
عضو انجمن
خوشبختانه با راهنمایی دوستان ظاهرا مشکل حل شده اما این مسئله جریانش چیه که یکسری از مشتری ها اعلام می کنند سایت براشون باز نمیشه یا فقط با v*p*n باز میشه. تا جاییکه من میدونم مشکل از این iisp ها هست اما دیگه تا این حد!
-
-
April 20th, 2013, 13:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
خوشبختانه با راهنمایی دوستان ظاهرا مشکل حل شده اما این مسئله جریانش چیه که یکسری از مشتری ها اعلام می کنند سایت براشون باز نمیشه یا فقط با v*p*n باز میشه. تا جاییکه من میدونم مشکل از این iisp ها هست اما دیگه تا این حد!
دوستان کسی دقیق نمیدونه جریان این مورد چیه!
-