-
March 13th, 2013, 22:20
ddos سرور (لطفا کمک کنید فوری)
سلام دوستان من چند روزه دچار مشکلی شدم تا سرور بالا میاد cpu اون یوزش 100 % میشه حمله ddos شده انگار به ای پی چون به هر سروری هم انتقال می دم بازم همین اتفاق میوفته ...
سرور من ویندوز هست و فایروال خوبی هم روش نصب کردم اما انگار اینقدر حمله میشه و فایروال بلوک می کنه که خودش باعث استفاده زیاد از پردازنده و کرش می شوود...
از دوستانی که تجربه دارن جایی رو نمی شناسن سرور ویندوز با امنیت بالا به فروش برسونند؟
یا راهکاری برای اینگونه حمله ها وجود نداره؟ چیکار باید کرد اخه... (با هزینه هم مشکلی ندارم)
-
-
March 13th, 2013 22:20
# ADS
-
March 13th, 2013, 22:23
عضو دائم
پاسخ : ddos سرور (لطفا کمک کنید فوری)
سلام
از چه ورژنی از ویندوز استفاده میکنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
March 13th, 2013, 22:28

نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
از چه ورژنی از ویندوز استفاده میکنید
هم 2003 استفاده کردم این موضوع پیش امد هم 2008 r2
-
-
March 13th, 2013, 22:29
عضو دائم
ببینید عملا اگر سرور شما رم کم داشته باشد به هیچ عنوان با راهکار نرم افزار نمیتوانید مشکل را برطرف کنید. حداقل 4 گیگ رم نیاز دارید تا برنامه بتونه بدون مشکل ترافیک ورودی و خروجی را مدیریت کند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
March 13th, 2013, 22:30
عضو دائم
-
-
March 13th, 2013, 22:31
عضو دائم
همچنین از طریق کامند لاین میتونید ترافیک پورت ها را بررسی کنید
مثلا برای پورت 80
netstat -ano | find /c "80"
-
-
March 13th, 2013, 22:32

نوشته اصلی توسط
nimafire
ببینید عملا اگر سرور شما رم کم داشته باشد به هیچ عنوان با راهکار نرم افزار نمیتوانید مشکل را برطرف کنید. حداقل 4 گیگ رم نیاز دارید تا برنامه بتونه بدون مشکل ترافیک ورودی و خروجی را مدیریت کند
حقیقت اینه که تمام گراف های سرور رو من چک کردم چه هنگام حمله ddos هم قبل از اون... (از طریق کنسول) اما اصلا رم بالا نمیاد و بصورت عادی کار میکنه... اما سی پی یو حدود 4000 هرتز بیشتر از حد تعریف شده روش فشار میاد و باعث کرش می گردد
-
-
March 13th, 2013, 23:37
عضو دائم
بله چون باید ترافیک ورودی خروجی را پردازش کند. این پروسه نیازی به رم ندارد و سی پی یو را اشغال میکند. اما زمانیکه شما میخواهید از یک نرم افزار جانبی استفاده کنید نیاز به رم بالا دارید
-
-
March 14th, 2013, 01:07
هیچ یک از دوستان این انجمن سرور با فایروال یا سرور مجازی با کانفیگ امنیتی کامل جهت مقابله با دی داس یا داس نمیفروشند؟
-
-
March 14th, 2013, 01:41
دوست عزیز من سوال دارم و اینکه سایتتون چی هست
آیا شرایط این رو دارید که منتقل کنید به سرور لینوکسی ؟؟؟
تا جایی که سواد من در باره ی سرور ویندوزی جواب میده . شما تنها میتونید تعداد کانکشن هایی که به سرورت میاد رو تا حدی کم کنی وگرنه انتی دیداس خاصی برای ویندوز وجود نداره
ولی این مساله برای سرور لینوکسی به راحتی قابل حل هست
-