-
January 23rd, 2013, 14:57
مسدود شدن دامین به شکلی جدید!
سلام
الان چند روزی هستش که دامین ما رو اینگونه فی-لتر کردن و حتی از کشور های دیگه هم همین فی-لتر ظاهر میشه! با عوض کردن هاست هم درست نشد
کسی می تونه راهنمایی کنه که چکار باید کنم؟ (به جز تماس با دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه )
ممنون
متن ظاهری پس از ورود به سایت:
این دامین به دستور دبیرخانه کارگروه مصادیق مجرمانه اینترنتی مسدود شده استچنانچه مالک این تارنما به مسدود سازی و پالایش تارنمای خود اعتراض و شکایت دارد می تواند جهت پیگیری از طریق نشانی rafefilter.internet.ir شکایت خود را به دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ارسال نماید.با سپاس | واحد ارائه دهندگان خدمات میزبانی / دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه | تلفن/نمابر: 02133927413
-
-
January 23rd, 2013 14:57
# ADS
-
January 23rd, 2013, 14:59
عضو دائم
پاسخ : مسدود شدن دامین به شکلی جدید!

نوشته اصلی توسط
avin
سلام
الان چند روزی هستش که دامین ما رو اینگونه فی-لتر کردن و حتی از کشور های دیگه هم همین فی-لتر ظاهر میشه! با عوض کردن هاست هم درست نشد
کسی می تونه راهنمایی کنه که چکار باید کنم؟ (به جز تماس با
دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه )
ممنون
متن ظاهری پس از ورود به سایت:
این دامین به دستور دبیرخانه کارگروه مصادیق مجرمانه اینترنتی مسدود شده استچنانچه مالک این تارنما به مسدود سازی و پالایش تارنمای خود اعتراض و شکایت دارد می تواند جهت پیگیری از طریق نشانی rafefilter.internet.ir شکایت خود را به دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ارسال نماید.با سپاس | واحد ارائه دهندگان خدمات میزبانی / دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه | تلفن/نمابر: 02133927413
فعالیت فیلتـرینگ داره گسترده میشه
علاوه بر این ایمیل هم ارسال میکنن به میزبان تا اکانت رو ساسپند کنن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
January 23rd, 2013, 15:01
آخه این همه سایت بزرگ که ***** می کنن رو چرا اینجوری ***** نمی کنن و اومدن سایت ما که 2 3 ماه از ساختش می گذره رو اینجوری ***** کردن؟
-
-
January 23rd, 2013, 15:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
avin
آخه این همه سایت بزرگ که ***** می کنن رو چرا اینجوری ***** نمی کنن و اومدن سایت ما که 2 3 ماه از ساختش می گذره رو اینجوری ***** کردن؟
با سلام
به دلیل اینکه شما از دامین .ir استفاده میکنید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
January 23rd, 2013, 18:48
این پیام رو هاست شما گذاشته دیگه ؟
-
-
January 23rd, 2013, 19:19
حالا چه اصراری دارید که دامینتون ir بشه com بگیرید خیالتون راحت شه.اینا هیچ قانونو منطقی سرشون نمیشه هرکاری خواستن می تونن بکنن شما فقط می تونی تماشا کنی
-
-
January 23rd, 2013, 19:39
عضو انجمن
کد:
www.webhostingtalk.ir/f41/69732/
در اینجا قبلا در موردش بحث شده .
بهتره با دبیرخانه صحبت کنید .
-
-
January 26th, 2013, 16:45
دامین من avang . in هستش و روی میهن هاسته ، من dns دامین رو تغییر دادم و کلأ اوردم روی یه هاست دیگه ولی باز هم همین پیام نمایش داده میشه!
-
-
January 27th, 2013, 01:45
عضو انجمن
دی ان اس propegate نشده...صبر کنید
-
-
April 7th, 2013, 18:14
دامین من .com هست همین مشکل پیش اومده واسش؟ این دیگه چه حرکتیه؟؟؟؟ راهی نیست کلا واسه ریدایرکت؟
این کد رو هم زدم تو فایل htaccess اما هیچی که هیچی :
کد:
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^oldsite.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.com/$1 [L,R=301]
-