-
March 27th, 2013, 19:07
نیازمند برنامه نویسی درگاه
سلام
با سایت افزایش بازدید اگر آشنایی داشته باشید میدونید که وقتی کاربر امتیاز خریداری کرد باید دستی براش اضافه شه. میخوام وقتی کاربر بر روی خرید مثلا 100 بازدید کلیک کرد و وارد صفحه پرداخت شد مستقیم با قیمتی که از قبل برای اون محصول در نظر گرفتم وارد درگاه پرداخت بشه و بعد از پرداخت و دادن کد پیگیری، به حساب کاربری برگرده و امتیاز خریداری شده خودکار به حساب کاربر اضافه بشه. قیمت ها و میزان امتیاز رو هم خودم باید از قبل تعیین کنم.
سایت با php نوشته شده
ممنون . منتظرم
www.rank-afza.ir
-
-
March 27th, 2013 19:07
# ADS
-
March 27th, 2013, 20:16
پاسخ : نیازمند برنامه نویسی درگاه
سلام
اسکریپت از قبل درگاهی داره؟مثلا پی پال و یا چیز دیگه ای؟
-
-
March 27th, 2013, 21:20
نه خودم درگاه پرداخت آنلاین ملت دارم
پرداخت آنلاین رنک افزا
-
-
March 27th, 2013, 21:26
سلام
من با 100 هزار تومان میتونم براتون اوکی کنم. فقط اگر پرداخت انلاینتون کد باز باشه. (در صورتی که کد باز نباشه 50 تومان هزینه درگاه هم اضافه میشه)
-
-
March 27th, 2013, 22:47
عضو انجمن
سلام
درگاه پرداخت کد شده هست؟
-
-
March 27th, 2013, 23:24
عضو انجمن
اسکریپت از بیس با 100 تومان براتون نوشته میشه .
بصورت مولتی درگاه هم ساخته میشه که مثلا اگر بعدا ملی ، پاسارگاد ، پارسیان اضافه کردید ، فقط فعالش کنید و توی فرم پرداخت لیست بانک ها بیاد .
-
-
April 3rd, 2013, 21:27
سلام
با من در تماس باشید.
کنار میایم.
-
-
April 3rd, 2013, 22:42

نوشته اصلی توسط
speedy
فقط اگر پرداخت انلاینتون کد باز باشه. (در صورتی که کد باز نباشه 50 تومان هزینه درگاه هم اضافه میشه)
دوستان کدباز باشه یعنی چی ؟ من میخوام درگاه بگیرم برای سایتم از کدوم باید بگیرم؟
-
-
April 3rd, 2013, 22:48
یکی از فایلای سایتتو باز کن. با نوت پد
بعد یه تیکشو بزار اینجا بگم کد شده هست یا نه
-
-
April 3rd, 2013, 22:56

نوشته اصلی توسط
speedy
یکی از فایلای سایتتو باز کن. با نوت پد
بعد یه تیکشو بزار اینجا بگم کد شده هست یا نه
آخه گفتن هزینه درگاه اون چیه ؟
کدهای php منظورتونه ؟
کد PHP:
public function getLibraryClass($name = null) { if ($name) { return W2P_BASE_DIR . '/lib/' . $name . '.php'; } } public function getModuleClass($name = null) { if ($name) { return W2P_BASE_DIR . '/modules/' . $name . '/' . $name . '.class.php'; } } public function getVersion() { global $w2Pconfig; if (!isset($this->version_major)) { include_once W2P_BASE_DIR . '/includes/version.php'; $this->version_major = $w2p_version_major; $this->version_minor = $w2p_version_minor; $this->version_patch = $w2p_version_patch; $this->version_string = $this->version_major . '.' . $this->version_minor; if (isset($this->version_patch)) { $this->version_string .= '.' . $this->version_patch; } if (isset($w2p_version_prepatch)) { $this->version_string .= '-' . $w2p_version_prepatch; } } return $this->version_string; }
-