-
October 26th, 2012, 12:31
کسی آموزش کامل filezilla server رو نداره؟؟
دوستان من یه سایت فیلم درست کردم و برای آپلود فیلم و دانلود از سرور مجازی استفاده میکنم
میخواستم اساتید و دوستان یه کمکی کنن و آموزش رو برای این داداش کوچیکتشون قرار بدن
1.نحوه لیمیت کردن(محدود کردن) سرعت دانلود هر کاربر
2.نحوه لیمیت کردن(محدود کردن)تعداد دانلود فایل از سرور برای هر کابر مثال:یه کاربر فقط بتونه با نرم افزار دانلود منیجر(idm) تو یک زمان فقط 5 تا فایل دانلود کنه و دیگه بیشتر از 5 تا نتونه دانلود کنه و باید صبر کنه وقتی یکی از این 5 تا فایل دانلود شد فایل ششم رو دانلود کنه.
امیدوارم واضح توضیح داده باشم
تشکر هم فراموش نمیکنم
-
-
October 26th, 2012 12:31
# ADS
-
October 26th, 2012, 13:24
عضو انجمن
پاسخ : کسی آموزش کامل filezilla server رو نداره؟؟

نوشته اصلی توسط
gerashboys
دوستان من یه سایت فیلم درست کردم و برای آپلود فیلم و دانلود از سرور مجازی استفاده میکنم
میخواستم اساتید و دوستان یه کمکی کنن و آموزش رو برای این داداش کوچیکتشون قرار بدن
2.نحوه لیمیت کردن(محدود کردن)تعداد دانلود فایل از سرور برای هر کابر مثال:یه کاربر فقط بتونه با نرم افزار دانلود منیجر(idm) تو یک زمان فقط 5 تا فایل دانلود کنه و دیگه بیشتر از 5 تا نتونه دانلود کنه و باید صبر کنه وقتی یکی از این 5 تا فایل دانلود شد فایل ششم رو دانلود کنه.
تشکر هم فراموش نمیکنم

با سلام
برای محدود کردن سرعت دانلود از قسمت Speed Limit استفاده کنید که البته کاملا" درست نیست
برای محدود کردن تعداد دانلود از قسمت connection per ip استفاده کنید بر روی هر عددی بزارید از اون ip خواص نهایت به اون تعداد میشه دانلود کرد
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2013, 03:56
پاسخ : کسی آموزش کامل filezilla server رو نداره؟؟

نوشته اصلی توسط
gerashboys
تشکر هم فراموش نمیکنم

درود
دوست عزیز این منبع رو پیدا کردم خدمت شما
آموزش نرم افزار FileZilla Server - انجمن هاستینگ جو
-