سلام قصد خرید از سرور پارس دارم
پلن های پرترافیکشون " پلن دوم سرور پارس،هاست پرترافیک،هاست پرترافیک لینوکس،هاست دانلود
میخواستم بیینم هاستینگ خوبی هست ؟ پشتیبانی خوبی دارند ؟
قعطی ندارن ؟
پلن های پرترافیکشون " پلن دوم سرور پارس،هاست پرترافیک،هاست پرترافیک لینوکس،هاست دانلود
میخواستم بیینم هاستینگ خوبی هست ؟ پشتیبانی خوبی دارند ؟
قعطی ندارن ؟
شرکت شناخته شده ای هستند فکر نمیکنم موردی داشته باشید باهاشون
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
بهتره اسم ایشون را در کادر جستجوی بالای همین تاپیکتون (جستجو در انجمن) بزنید و موارد پیدا شده را مشاهده کنید.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ویرایش توسط j4b3r : March 22nd, 2013 در ساعت 14:07
دوستان خواهشن بدون تعارف حرفتونو بزنید
![]()
سرچ شده دوسته عزیز
اما امکانش هست که مثلا ی هاستینگ ی بازه ی زمانی به دلایل سرویساشون ضعف داشته باشه
من ی جورایی پلن سرور پربازدیدشون که به حساب خودشون بهترین هست روش نظر دارم
نظرتون در مورد هاستینگ عصر پردازش چه طور هست ؟
http://www.apwebhost.com
اینکه می گویید پلان پربازدید رو مدنظر دارید خیلی مهم هست. چون پلان های معمولی برای سایت های معمولی تقریبا روی هر هاستینگی بدون مشکل و نیاز به پشتیبانی خاص ارائه می شوند و همه مشتریان هم راضی هستند.
اما وقتی شما صحبت از انتخاب پلان پربازدید می کنید قضیه حساس تر است. اول اینکه سایت شما چیست و میزان بازدیدش چقدر است؟ و سایت هایی را روی هاستینگ موردنظرتون را بررسی کنید که در همان حد یا بیشتر بازدید دارند و با مالکین آنها وارد صحبت و نظرسنجی شوید.
به شخصه با سرورپارس کار نکردم و نمیدونم در زمینه هاست پرترافیک چطور پشتیبانی ارائه میدن ،
چند ماه پیش یکی از دوستان ازشون وی پی اس گرفته بود ، خیلی از پشتیبانیشون راضی نبود ، ولی من خودم نظری ندارم.
این رو هم بگم اینکه دوستان نظر شخصیشون رو ندادن به نظرم کاملا طبیعی هست و من نحوه پاسخ دادنشون رو تحسین می کنم ، چون زیر سوال بردن یه شرکتی که سابقه زیادی داره و معروف هست شاید کار خیلی جالبی نباشه ، با توجه به اینکه فکر میکنم تو این انجمن هم خیلی فعال نباشن ،
شاید خود من هم اگه تجربه بدی داشتم ازشون ، اینجا نمی گفتم،
موفق باشید
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)