سلام
یه انجمن دارم که می خوام براش یک اپلود سنتر بزنم که کاربرا فایل ها رو انجا اپلود کنند.
سرور مجازی ویندوز یا لینوکس؟
چه چیز های اضافه ای باید نصب بشه روش؟
سلام
یه انجمن دارم که می خوام براش یک اپلود سنتر بزنم که کاربرا فایل ها رو انجا اپلود کنند.
سرور مجازی ویندوز یا لینوکس؟
چه چیز های اضافه ای باید نصب بشه روش؟
لینوکس
کلکسو میتونین نصب کنین که رایگانه
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
من هم به شما لینوکس را پیشنهاد می کنم و میتونید کنترل پنل و وب سرور و ... را نصب کنید البته از ویندوز هم می تونید استفاده کنید .
سلام
لینوکس با سیستم عامل CntOS 6 64bit با کنترل پنل DirectAdmin رو بهتون پیشنهاد می کنم.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
چون احتمالا سرور مجازی ای که میخواید بگیرید رم نهایتا 1 گیگ داره بهتره centos 5.8 نصب کنید ، کل نرم افزارهایی هم که نیاز دارید با نصب یک کنترل پنل تامین میشه ،
کلکسو همون طور که دوستان گفتن رایگانه ولی یه مقدار پدر در میاره!
اگه بودجتون برسه که بتونید یه دایرکت ادمین نصب کنید خیلی بهتره ولی اگر نه همون کلکسو هم کارتون رو راه میندازه
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
مرسی از کسانی که جواب دادن.
پس لینوکس+کلکسو بعد نصب اینا اپلود سنتر راه میفته و دیگه نیازی به مدیریت اینا نداره که؟
رم چند باشه؟
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
لینوکس centos 5.8 + کلوکسو میتونه کار شما رو راحت انجام بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)