سلام دوستان به نظرتون واسه راه اندازی یه شبکه اججتماعی از چه سیستمی استفاده کنم؟
سلام دوستان به نظرتون واسه راه اندازی یه شبکه اججتماعی از چه سیستمی استفاده کنم؟
phpfox خوب به نظر من
بسته به شبکه اجتماعی داره ای که می خواین داره ؟
phpfox و social و ... به دلیل نیازمندی به PHP safe mode - OFF از طرف مدیریت هاست به دلیل مسائل امنیتی صورت نمی گیره . و به همین دلیل اگه می خواین شبکه اجتماعی رو روی هاست بنا کنید از این اسکریپتها نمی تونید استفاده کنید و باید برید سراغ سرور مجازی .
در صورتی که فعلا نیاز مند راه اندازی روی هاست هستید از شیرترونیکس فارسی استفاده کنید .نصب و مدیریتش اسونه .
شبکه اجتماعی من :به هر حال قبل از نصب دنباله اسکریپتهای مختلف بگردید و امکانات و شرایط نصبشون رو بخونید تا مثله من دچار مشکل نشوید .کد:arazsolmaz.ir
ویرایش توسط 666regab : March 20th, 2013 در ساعت 18:18
نمونه ها :
از طراحی سایت تا سرورهای مجازی برای این سایت ها .... 0 تا 100 با هزارنویس !کد PHP:
fenjoniha.ir
razeeshgh.ir
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
من شیرترانیکس نصب کردم باهاش رراحتم اما میگن حفره امنیتی داره این درسته؟
به مرور زمان هر سیستمی امکان داشتن حفره امنیتی رو پیدا می کنه .
سیستم های دیگه اکثرا پولی هستند و به قول معروف به صرفه نیستند اما شیرترونیکس بیشتر سرویس هاش رایگانه و می شه از اینترنت پیدا کرد و نصب کرد .
نصب امکانات جدید رو شیرترونیکس کمی مشکله اما تو سایر سیستمها خیلی ساده هست .
phpfoxنصب کردم از خیلی لحاظ بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)