سلام
من یه پنل در ریسلرکلاب گرفتم و میخام یه سری دامنه ها رو از آنلاینیک به ریسلرکلاب منتقل کنم
حالا سوال اینه که هزینه انتقل دامنه رو آنلانیک دریافت میکنه و دامنه رو یک سال تمدید میکنه یا اینکه خود ریسلرکلاب هزینه انتقال رو از پنل کسر میکنه ؟
سلام
من یه پنل در ریسلرکلاب گرفتم و میخام یه سری دامنه ها رو از آنلاینیک به ریسلرکلاب منتقل کنم
حالا سوال اینه که هزینه انتقل دامنه رو آنلانیک دریافت میکنه و دامنه رو یک سال تمدید میکنه یا اینکه خود ریسلرکلاب هزینه انتقال رو از پنل کسر میکنه ؟
ریسلرکلاب هزینه را می گیره و یکسال هم تمدید میشه.
و در کل ترانسفر از انلاینیک رایگان است
ممنون از پاسخ شما
حالا برای انتقال از آنلاینیک به ریسلرکلاب و همچنین انتقال داخلی ریسلر کلاب باید customer بسازم یا با همین ریسلر اصلی منتقل میشه ؟
در همون ریسلر هم باید یک مشتری داشته باشید که بتونید به نام اون بزنید دیگه
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
اگر هنگام ثبت نام واحد پولی را مقدار دیگری وارد کردید. به بخش پشتیبانی تیکت بزنید تا اصلاح کنند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
Settings=>Finance& Billing=>General settings
روی عبارت
To change the currencies above click here >>
کلیک کنید.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
شما برای خودتون رو تغییر دادید. مشتری کاربر مجزایی و باید خودش از پنلش انجام بده مشروط بر اینکه سفارش فعال نداشته باشه چون نمیشه در اون صورت تغییر داد تا اون سفارش انجام بشه.
پارس درایو؛
www.parsdrive.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)