-
March 19th, 2013, 03:18
سوال در مورد هاست
سلام دوستان من در زمینه هاست و دامنه و کار کردن با کنترل پانل خیلی خیلی مبتدی هستم . از یک شرکت هاست معمولی لینوکس 250 مگ با امکانات نامحدود همراه با دامنه خریدم . البته فقط برای نصب اسکریپت cgi (قبلش با خودشون هماهنگ کردم و گفتند مشکل نداره ) من از آن برای ساختن فرونت برای برنامه های هندلز مثل نیم باز یا یاهو مسنجر یا یو سی استفاده میکنم . حالا میخوام کسی نتونه سایتم رو پیدا کنه و به فرونت هام و اسکریپت هام دسترسی داشته باشه چون باعث فشار آوردن روی سرور میشه حالا میخوام طوری شه که محتویات سایتم دیده نشه و کسی نتونه از اسکریپت هام به وسیله هاست من استفاده کنه چی کار باید کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید . به غیر از ریدایرکت چه راه حلی داره ؟
-
-
March 19th, 2013 03:18
# ADS
-
March 19th, 2013, 03:44
پاسخ : سوال در مورد هاست
منظورتون رو متوجه نشدم ،
اما اگر میخواهید کسی به فایل هاتون دسترسی پیدا نکنه ، میتونید روی فولدر مربوطه پسورد بذارید .
موفق باشید.
-
-
March 19th, 2013, 09:33
عضو انجمن
علاوه بر پسورد گذاری که دوست خوبمون گفتند شما میتونید توسط robots.txt نیز از ایندکس شدن اون صفحات تو موتورهای جستجوگر جلوگیری کنید (عملا یعنی جلوی ورود کاربران از موتورهای جستجوگر رو می گیرید)
نیاز به توضیح بود بگید بگم .
-
-
March 22nd, 2013, 02:43
ممنونم از پاسختون دوستان اوم مشکلم حل شد اما من مشکل دیگه دارم چون کاربران زیادی از طریق هاست من بوسیله برنامه های موبایل به اینترنت وصل میشن باعث استفاده زیاد و ساسپند شدن سایتم میشه واسه جلوگیری از این رخداد چه کار باید کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
-
-
March 22nd, 2013, 12:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
demureboy
ممنونم از پاسختون دوستان اوم مشکلم حل شد اما من مشکل دیگه دارم چون کاربران زیادی از طریق هاست من بوسیله برنامه های موبایل به اینترنت وصل میشن باعث استفاده زیاد و ساسپند شدن سایتم میشه واسه جلوگیری از این رخداد چه کار باید کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
درود بر شما
برای جلوگیری از این مشکل باید پلن هاستتون رو ارتقا بدید!!!
-
-
March 22nd, 2013, 12:51
عضو انجمن
با سلام
در صورت اطمینان از پروژه میتونیم امکانات رایگان در اختیارتون بذاریم
با تشکر
شرکت(
داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
"
پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
-