-
November 21st, 2012, 17:52
حفاظت حریم خصوصی (Privacy Protection) دامنه
حفاظت حریم خصوصی (Privacy Protection) ویژگییی است که برخی از شرکتهای ثبتکنندهی دامنه در اختیار مشتریان خود قرار میدهند. در حالت عادی وقتی دامنهای ثبت میشود اطلاعات شخصی مالک دامنه (شامل نام، نام شرکت، نشانی، شماره تلفن، نشانی ایمیل) به عنوان جزییات تماس دامنه در مشخصات دامنه قرار میگیرد. این اطلاعات برای هر کسی که یک دستور جستجوی Whois روی دامنهی شما اجرا کند آشکار خواهد شد.
در نتیجه این اطلاعات ممکن است در معرض خطر دادهکاوان و سارقان اطلاعات شخصی قرار بگیرد. این افراد ممکن است با داشتن اطلاعات شما، شما را هدف هجوم هرزنامهها (spam یا bulk email) یا ایمیلهای حاوی بدافزار (malware) قرار دهند یا از شماره تلفن یا نشانی و اطلاعات پستیتان سوءاستفاده کنند. ویژگی حفاظت حریم خصوصی جلوی این سوءاستفادهها را میگیرد. ثبتکننده اطلاعات شما را در جستجوی whois مخفی میکند و به جای آن اطلاعات تماس عمومی و قالبییی را قرار میدهد یا اطلاعات تماسی قرار میدهد که از طریق یک سرور پراکسی و بدون لو دادن اطلاعات شما امکان برقراری تماس با شما را به وجود آورد.
برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید...
منبع: حفاظت حریم خصوصی : وبلاگ گروه مهندسی ثمین
-
تعداد تشکر ها ازarmanen به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2012 17:52
# ADS
-
پاسخ : حفاظت حریم خصوصی (Privacy Protection) دامنه
سلام برای دامنه .ir این مورد غیر فعال هست؟
-
-
عضو انجمن
شرکتی که ازش دامین دارم اون رو پوشونده ، ولی اسم خود شرکت موقع هو ایز گرفتن میاد .
نمیشه اسم شرکت اون رو هم مخفی کرد ؟
مرسی
-
-

نوشته اصلی توسط
serok
سلام برای دامنه .ir این مورد غیر فعال هست؟
دامنه ir همه مشخصات رو میاره
فکر کنم فقط تاریخ ثبت دامین رو نمیاره..
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
شرکتی که ازش دامین دارم اون رو پوشونده ، ولی اسم خود شرکت موقع هو ایز گرفتن میاد .
نمیشه اسم شرکت اون رو هم مخفی کرد ؟
مرسی
سلام
باید از تو کنترل پنل دامین نگاه کنید عزیز
توی ریسلر کلاب باید free این کار صورت بگیره
اگر توی name باشه با پرداخت هزینه چند دلار اوکی میشه..
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید