با سلام خدمت دوستان گرامی
قصد راه اندازی سایت برای بیمارستانی که در اون مشغول به کار هستم رو دارم
دوستان میتونند در موارد زیر راهنمایی کنند
1-بهترین سیستم برای راه اندازی سایت بیمارستان(خبری-اطلاع رسانی)
2-قالب
با سلام خدمت دوستان گرامی
قصد راه اندازی سایت برای بیمارستانی که در اون مشغول به کار هستم رو دارم
دوستان میتونند در موارد زیر راهنمایی کنند
1-بهترین سیستم برای راه اندازی سایت بیمارستان(خبری-اطلاع رسانی)
2-قالب
اگر فقط خبری و اطلاع رسانی هست جوملا و وردپرس خوبه. اما اگر امکانات دیگری بخواهید نظیر رزرو وقت آنلاین و .... کارتون سخت میشه.
وردپرس پیشنهاد میشه ارزونم در می یاد
برای شرکتی جوملا استفاده میشه معمولا
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
همه چیز به نیاز های شما بستگی داره از سیستم آماده تا اختصاصی
جوملا و وردپرس هر 2 قالب های بیمارستانی موجود هست در نت.
که فارسی سازی بشه پلاگین ها کمی تغییر بدین میشه رزرو و سیستم نوبت دهی اس ام اس و شکایت و پی گیری شکایت و ... اضافه کنید حدود 2 هزینه میشه اگر برنامه نویس نباشید و بخواهید به کسی بدهید که انجام دهد.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
پیام خصوصی ارسال فرمایید.
یا
در ضمن این شماره تماس های ثبت و همراه هزارنویس می باشد :
شماره تماس شرکت هزارنویس :
88109322
=========================
مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
09125362909
09332354071
مدیر ارشد (آقای رضا احمدی)
09332354073
معاون ارشد ( خانوم نیروانا شریف)
09332354072
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
برای سازمانی و شرکتی فقط جوملا..
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)