-
March 16th, 2013, 22:42
اسکریپت نمایش سایت های دیگر
سلام
می خواستم ببینم چنین اسکریپتی هست که وقتی بازدید کننده میاد تو سایتم هر سایت دیگه ای که می خواد بر توش لینکش رو توی یه بخش از سایتم وارد کنه بعد سایت مورد نظرش باز بشه اما مثلا اگه خواست یه فایل رو دانلود کنه وقتی رو لینک دانلود کلیک کرد اون فایل تو سرور من ذخیره شه نه توی کامپیوتر بازدید کننده
-
-
March 16th, 2013 22:42
# ADS
-
March 16th, 2013, 23:06
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت نمایش سایت های دیگر
کمی بیشتر توضیح بدید .
خصوصا اون قسمتی که میگید اگر خواست یه فایلی رو دانلود کنه بجای ذخیره تو سیستم کاربر بره تو سرور ! خب به این عمل دانلود نمیگم پس چرا میگید دانلود ؟
-
-
March 17th, 2013, 06:40
می خوام یه بخشی از سایت شبیه به یه مرورگر باشه و بازدیدکننده در اون قسمت هر سایتی رو که می خواد باز کنه (تا اینجا رو یه اسکریپت سراغ دارم اما از اینجا به بعد نه) و حالا به طور مثال اون شخص دار یه سایت دانلود (مثلا سایت های دانلود نرم افزار ،فیلم،موسیقی و ...)رو می بینه و روی دکمه ی دانلود کلیک می کنه حالا این جا بازدیدکننده که روی اون دکمه کلیک کرد اون فایل مورد نظر توی سرور من ذخیره شه نه توی کامیوتر شخص بازدیدکننده و فایل مورد نظر رو نتونه دانلود کنه
-
-
March 17th, 2013, 13:40
عضو انجمن
پس بگید میخواهید مرورگر آنلاین راه اندازی کنید .
به گمانم اسکریپت EyeOS به دردتون بخوره یه سیستم عامل تحت وبه که امکان شمارو هم تا جایی که خاطرمه داشت !
-
تعداد تشکر ها از safinoor به دلیل پست مفید