با سلام
بنده با جوملا یک سایت رو در wamp برای یک نفر طراحی کردم(طراحی،درج مطلب،نصب کامپوننت،ماژول و پلاگین)
بعد اون رو انتقال دادم به هاست طرف.بعد از بالا آوردن سایت با ارورهای:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/configuration.php:1) in /home/user/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/user/public_html/configuration.php:1) in /home/user/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/configuration.php:1) in /home/user/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
مواجه شدم.اول فکر کردم مشکل از فایلهاست.بعد دوباره سایت رو روی یک سرور دیگه امتحان کردم که مشکلی نداشت.
بعد از سرچ و گشت و گذاری در اینترنت و انجمن معلوم شد که تابع session_start باید باز بشه و میشه جهت عدم نمایش دادن آن ارورها از php.ini استفاده کرد و ارور ها رو نمایش نداد.
اما متاسفانه با این کار مشکل اصلی وجود داره و اون هم اینه که به مدیریت لاگین نمیکنه.البته این فقط مشکل اولی بود که دیدم و نمیدونم چه مشکلاتی دیگه ای وجود داره.
چون طرف نیستش و من هم بهش دسترسی ندارم و من هم خودم عجله دارم تا کار رو بهش تحویل بدم،این امکان وجود نداره تا مدیر سرور که منو نمیشناسه مشکل رو حل کنه.
از فایل phpinfo.php هم کمک گرفتم و تنظیمات session هر دو سرور رو چک کردم که دیدم تفاوتی با هم ندارند.

خواهشا اگر راهی وجود داره مشکل رو حل کنم راهنمایی بفرمایید.