-
February 20th, 2013, 21:10
عضو جدید
یه مشکل عجیب . خواهش میکنم کمک کنید
سلام دوستان . من دیروز سرورم به دستم رسیده و روش اکانت ساخت و شروع کردم به ساختنش کاملا هم سالم بود ولی از امروز صبح هر چی سایتی که روش
هست رو میزنم بالا نمیاد . بعد با گوشی رفتم دیدم با گوشی بالا اومد . به چن نفر دیگه هم گفتم تست کنن برا اونا هم بالا اومد . وایمکسمو بردم رو یه سیستم دیگه امتحان کردم
بازم نشد و تا اینجا فهمیدم مشکل از سیستمم نیست. با ****** هم که میام بازم وارد نمیشه . وایمکسم هم هیچ مشکلی نداره . به شرکت وایمکسه هم زنگ زدم گفت مشکلی وجود نداره و مشکل
از سرورتون هست بعد با آی پی وارد سرور شدم برام باز شد . و بازم با آی پی وارد اکانت ها شدم برام باز شد. لطفا کمکم کنید . در ضمن هر بالایی هم که فکر کنید سر وایمکس اوردم بازم نشد.
اینم هم آدرس یکی از اکانتها
downloadgozar.ir
-
-
February 20th, 2013 21:10
# ADS
-
February 20th, 2013, 21:13
عضو انجمن
پاسخ : یه مشکل عجیب . خواهش میکنم کمک کنید
برای ما باز شد
dns روی اینترنتتون تنظیم کنید
8.8.8.8
4.2.2.4
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
-
-
February 20th, 2013, 21:18
تا حالا نشنیده بودم . دوستان عزیز لطفا دوستمونو mihoserver رو راهنمایی کنید. تنکس
-
-
February 20th, 2013, 21:34
عضو جدید
دوستان فهمیدم مشکل از کجاست . تو این انجمن و خیلی جاهای دیگه هم سرچ کردم ولی هر کسی چیزی گفته بود آخر سر هم مشکل حل نشده بود . حالا من میگم که کسانی هم که این مشکل رو دارن برطرفش کنن.
مشکل از یکی از اکانت های بود که دیشب بک آپش رو گذاشتم رو سرور . فکر کنم ویرژسی بود . چون اکانته رو که حدف کردم هنه چی درست شد
-
-
February 21st, 2013, 01:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mihoserver
دوستان فهمیدم مشکل از کجاست . تو این انجمن و خیلی جاهای دیگه هم سرچ کردم ولی هر کسی چیزی گفته بود آخر سر هم مشکل حل نشده بود . حالا من میگم که کسانی هم که این مشکل رو دارن برطرفش کنن.
مشکل از یکی از اکانت های بود که دیشب بک آپش رو گذاشتم رو سرور . فکر کنم ویرژسی بود . چون اکانته رو که حدف کردم هنه چی درست شد

یک اکانت کل سرور رو از کار انداخته ؟؟!!! عجیبه 
صد در صد ایراد از تنظیم آی پی سرورتون بوده روی یکی از موارد زیر تنظیم می کردید مشکل برطرف میشد :
8.8.8.8
4.2.2.4
-
-
February 21st, 2013, 04:48
یکی از دوستان بنده نیز به همین مشکل دچار شده است بنده این راه رو بهش گفتم ولی باز مشکل حل نشد...کسی میدونه از چی میتونه باشه؟
-