سلام دوستان.آقا از امروز رسما دیوانه نشم خوبه.من بیشترین فعالیتم با ie یا همان اینترنت اکسپلوره. امروز دیدم ویندوز سنگین شده گفتم بیکارم عوضش کنم. آقا عوض کردم دیدم ساعت و تنظیمات خورده بهم.بعد تنظیم آمدم با اکسپلور وارد سایت خودم و نیوک و هر چی سایت نیوک میشم یوزر و پسورد رو وارد میکنم وارد میشه اما بازم آن بالا میزنه مهمان! وارد انجمن و.. هم که میشم میگه ثبت نام کنید! وارد پنل که میشم برای ارسال خبر و.. همین که وارد میشم میندازه بیرون من رو. گفتم شاید آیپی بلوکه شده رفتم پنل و سی پنل و sql دیدم خیر آی پی بلوکه نشده. در ضمن تو قسمت بانک اطلاعاتی وقتی میخوام یک جدول رو خالی کنم مثلا خالی نمیکنه میگه کوکی فعال نیست؟کوکی رو چطور فعال کنم؟ کسی نمدونه مشکل از چیه؟
تو فایرفوکس تست کردم اصلا نه گیر میده نه مشکلی داره اما تو فایرفوکس هم وقتی موقع خالی کردن بانک اطلاعاتی میگه کوکی فعال نیست.
از صبح 3 تا ویندوز مختلف عوض کردم اما درست بشو نیست و دیگر اعصابی نمونده برام. اگر کسی میدونه مشکل از چیه خواهش زود بگه که کارهام گیره.
این مشکل فقط انگار برای من هست و به هر کسی میگم میگه مشکلی نداره. برای همین گیرم. لطفا اگر میدونید کمک کنید ممنون میشم.